שלום רב לחברי הפורום המלומדים,
האם מישהו יודע לומר מאיזה סוג/סוגי עצים עשוי הלביד המכונה בפי העם
"דיקט גמיש" ומה הופך אותו לגמיש ?
מישהו יודע באילו מידות עובי הוא זמין בד"כ ?
בתודה
"דיקט גמיש"
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
"דיקט גמיש"שלום רב לחברי הפורום המלומדים,
האם מישהו יודע לומר מאיזה סוג/סוגי עצים עשוי הלביד המכונה בפי העם "דיקט גמיש" ומה הופך אותו לגמיש ? מישהו יודע באילו מידות עובי הוא זמין בד"כ ? בתודה
Re: "דיקט גמיש"אינני יודע את שם סוג העץ.
מתכופף כי הוא בנוי כמו זכוכית ביטחון. המידות 122X244 בעובי 6,8,10,12 מ"מ, אפשר לבחור גם את כיוון ההתכופפות, לרוחב או לאורך. חומר הגלם הוא שכבה כמו ממה שמייצרים סנדביץ' ובזמן הכיפוף נוצרים מעין סדקים. לכן צריך לצפות בפורמייקה או בפורניר לאחר הכיפוף. אני עשיתי עבודות עם צביעה ידנית כאשר לפני הצביעה עשיתי הכנת החלקה עם מרק.
Re: "דיקט גמיש"הי,
זה ממש יפה. אני בזמנו כופפתי דיקטים רגילים... לא ידעתי שיש כזו אופציה. מעניינת אותי שיטת הצביעה. תוכל לספר עליה? תודה, דגנית
Re: "דיקט גמיש"שיטת צביעה רגילה, בשכבות, גוונים שונים. שיטה מקובלת להשגת אפקטים עם שיוף ביניהם ובסוף, ומעל הכל לקה שקופה מט.
כנראה שלא רואים מספיק טוב בתמונה, זו לא הצביעה שהייתי מתגאה בה, יצא קצת "נמר" מדי, כתמים קונטרסטיים מדי. דבר נוסף מענין הוא, המדף, הוא למעשה מגירה. תיבת מגירה מחוברת לקיר והמדף החצי עגול נע על מסילות עץ. מעין פטנט "סודי" להחביא דברים. דולרים, יהלומים אלכס
Re: "דיקט גמיש"זה כבר לא כל-כך סודי
Re: "דיקט גמיש"לפי מיטב ידיעתי, יש 2 כאלה בכל הארץ (אני יצרתי אותם), ועכשיו אולי יתרבו, בכל אופן התחל לחפש אותם
Re: "דיקט גמיש"תודה על התשובה והדוגמה, האם מישהו בכל זאת יודע את סוג העץ שבו משתמשים ?
Re: "דיקט גמיש"מגירה מדליקה! אחלה, תודה על התשובות
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־7 אורחים | |||||