הי
מישהו מכיר את החברה הזו ואת איכות כלי העבודה החשמליים שלה?
ספציפית את המסור עגול הזה?
משור עגול 1650W STANLEY FATMAX FME301K
האם שווה 450 שח? האם הוא ברמה של המקיטה / בוש ושאר החבורה?
יש לו סנדל מגנזיום.. שווה?
STANLEY FATMAX - מכירים?
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
STANLEY FATMAX - מכירים?הי
מישהו מכיר את החברה הזו ואת איכות כלי העבודה החשמליים שלה? ספציפית את המסור עגול הזה? משור עגול 1650W STANLEY FATMAX FME301K האם שווה 450 שח? האם הוא ברמה של המקיטה / בוש ושאר החבורה? יש לו סנדל מגנזיום.. שווה?
Re: STANLEY FATMAX - מכירים?Stanley היא חברה מאד ידועה, היו לי לא מעט כלים שלהם, את המשור העגול יש לי עד היום, ומלטשת רוטטת. לפני שנים רבות היא ו-Black&Decker היו כמו מקיטה ובוש היום.
נלק אנד דקר נקנתה ע"י סטנלי. המסור שציינת לא בבעלותי לכן לא אוכל להתיחס אליו. שאלת לגבי החברה, עניתי. עפ"י חוות דעת מחו"ל זו עיסקה טובה של איכות תמורת מחיר או להיפך. מחירו כ-$100 שזה לא הרבה פחות ממחירו בארץ.
Re: STANLEY FATMAX - מכירים?לא מכיר את המסור העגול של סטנלי, אבל באותה משפחת FATMAX יש גם כלים ידניים, יש לי מסור ידני FLASH SAW שמיועד לחתוך דיבלים על גובה 0 ועשה עבודתו נאמנה, לאחר אי אילו דיבלים לא מעטים שנחתכו בעזרתו המסורית שלו כבר לא יעילה כבעבר, מסתבר שישנן תלונות רבות על החברה ( באמזון ) על כך שאין מסוריות כאלו להחלפה כבר זמן רב או מאז ומעולם, המכלול עצמו משווק ללא מחסור.
כנראה שזה לא אומר כלום לגבי השאלה שלך ואולי כן, שווה לבדוק.
Re: STANLEY FATMAX - מכירים?
ערב טוב, כיוון שלדייק חשוב, במיקרה הזה לא מדובר בחיים או מוות, רק מה שרשמת בלינק ממש לא נכון. דה-וולט הוא המותג אמריקאי של בלק אנד דקר וחברת בת של סטנלי, כנ"ל פורטר קייבל. לקרוא דברים לא מבוססים? למה? אם מישהוא מעונין לדעת מי האבא האמא של מי, אז הנה המקור: https://toolguyd.com/tool-brands-corpor ... iliations/
Re: STANLEY FATMAX - מכירים?
אני מבין מתוך ההפניה שאתה ממליץ בחום..
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־5 אורחים | |||||