אני צריך ליצור פרופילים צורתיים כפי שמופיע בתמונה הבאה.
האם יש למישהו נסיון בכך. חברת רוקלר מציעה ג'יג המתואר אף הוא בתצלום המצורף ונראה שיש לשלוט היטב במוצר בפעולת עיבוד כזו.
אשמח לשמוע רעיונות ותגובות.
Cove Cutting
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Cove Cuttingאני צריך ליצור פרופילים צורתיים כפי שמופיע בתמונה הבאה.
האם יש למישהו נסיון בכך. חברת רוקלר מציעה ג'יג המתואר אף הוא בתצלום המצורף ונראה שיש לשלוט היטב במוצר בפעולת עיבוד כזו. אשמח לשמוע רעיונות ותגובות.
השאלה שלי בעניין היא האם פעולה זו לא גורמת(במצטבר כמובן)נזק למסור שכן על הלהב מופעל לחץ מכוון שלדעתי לא תוכנן על ידי הייצרן
Re: השאלה שלי בעניין היא האם פעולה זו לא גורמתלא יקרה נזק במידה ועושים את התהליך במספר מעברים, מתחילים עם הלהב נמוך ועולים בהדרגה.
בנוסף אם בכל נשארה דאגה בלב, הרי לא מדובר פה ביצור סידרתי. זו שיטה מאולתרת וטובה בדיוק למיקרים בודדים. המיתקן של רוקלר מיותר, אפשר להסתפק באמצעים הרבה יותר פשוטים, כגון קיבוע של חתיכת סרגל בזוית הדרושה ולהצמד אליה. ...ולהשלמת "הפרוייקט", הנה בונבון: http://dknudson.unixcab.org/covecut.html
Re: תודה. צריך לנסות. בזהירותניסיתי פעם עם חשש גדול
אבל זה עבר בקלות מפתיעה המפתח זה להוריד בהתחלה (5-8 מ"מ) ואח"כ ככל שמתווסף חומר להקטין ל עד 5 מ"מ בערך אני השתמשתי בגדר אחת מהסיבה שלדעתי העץ יכול בקלות להנעל בין הגדרות להשתמש בסטיקים ארוכים אחד לדחיפה ואחד ללחץ על העץ לכיוון הגדר. הסטיקים ציריכים להיות עם שן בקצה ע"מ שתהיה להם אפשרות גם ללחוץ את העץ למטה בזמן התנועה של העץ לא צריך לכתוב צוואה לפני אם אתה חושש אל תעשה את זה. בהצלחה.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||