האים ניתן למרוח שאלק על משטח שצבוע בשאבי שיק? הוא יתחבר טוב,או שהוא יתקלף?
טיפה מאוחר לפרויקט הנוכחי,אבל מה לגבי הכיוון השני, האים ניתן להשתמש בשאלק כסילר,ליפני הצביעה בשאבי שיק?
שאבי שיק ושאלק
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
שאבי שיק ושאלקהאים ניתן למרוח שאלק על משטח שצבוע בשאבי שיק? הוא יתחבר טוב,או שהוא יתקלף?
טיפה מאוחר לפרויקט הנוכחי,אבל מה לגבי הכיוון השני, האים ניתן להשתמש בשאלק כסילר,ליפני הצביעה בשאבי שיק?
Re: שאבי שיק ושאלקעפ"י הידוע לי "שאבי שיק" הוא סיגנון גושיטת גימור ולא חומר. ניתן לביצוע עם כל סוג צבע.
לגבי שאלתך השניה, התשובה היא בודאות כן, שלאק (לא שאלק) הוא סילר מצוין ולא רק לשיטת שאבי-שיק.
Re: שאבי שיק ושאלקטוב,קראתי טיפה,ואתה צודק,כמובן.
פשוט,כשחיפשתי בעברית,תמיד הגעתי לאותה סידרת צבעים שמיובאת ע"י אלרם... אז באופן כללי יותר,יש משטחים,טו צבעים שלא מומלץ לישם עליהם שלאק?
Re: שאבי שיק ושאלקוזאת דעתי הצנועה לגבי צביעה מעל שילאק
"If your cabinets have been shellacked, you'll need to remove the glossy element before you can paint. Shellac is a type of glossy varnish typically applied to wood cabinets. It often adds a yellow or orange cast to the finish. Unlike painted cabinets, the glossiness of shellac does not hold paint well unless you prepare the surface before you apply the paint, requiring extra preparation. You must remove the shellac before applying the paint if you want to keep the paint from flaking off the surface at a later date.?
Re: שאבי שיק ושאלקyossim:
טוב, לאור מה שכתבת, גם אני עשיתי חיפוש והתודעתי למותג "שאבי-שיק". לא ברור למה אתה שואל את השאלה. אם בכוונתך להשתמש בשלאק ככיסוי גמר הגנתי, זה לא החומר הכי עמיד לחלק מהחומרים במשק הבית. בעבר הרחוק כאשר פחות או יותר המציאו את החומר ושיטת הישום "פוליטורה", היו מורחים על העץ הגולמי חומר גיוון כנראה על בסיס מימי ואחר כך מבצעים את תהליך הפוליטורה שהיה נגבר בברק גבוה למדי. atzmonster: מה שהעתקת מהאינטרנט הוא לא לגמרי מדויק. צריך להבחין בין שלאק שמכיל ווקס ונטול ווקס. מנסיוני אני יכול להעיד כי מריחת צבע אקרילי על בסיס מימי מעל שלאק לא מלוטש מאפשר להגיע לתוצאה של שאבי שיק עם שיוף של ניר בדרגות גסות שתבחר. עד כאן די מדויק. האי דיוק הוא בכך שאין צורך להסיר את השלאק לפני צביעה, מספיק שיוף קל להורדת ברק בלבד וכל צבע ידבק אליו היטב. גם לקה על בסיס מימי ידבק היטב. יש לי נסיון חיובי טוב מאד עם השיטה.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־12 אורחים | |||||