ואני שואל האם למישהוא יש רעיון איך לחבר את הדיקט לצירים של הקופסה?
בנתיים חיברתי בעזרת סיכה מתפצלת
זה אומר שיש כבר חורים במיקום של הצירים
חיבור דיקט לצירים של קופסה
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חיבור דיקט לצירים של קופסהשלום בניתי קופסה קטנה משאריות של נוטפדר למשחק "רמיקיוב" למי שמכיר,
ואני שואל האם למישהוא יש רעיון איך לחבר את הדיקט לצירים של הקופסה? בנתיים חיברתי בעזרת סיכה מתפצלת זה אומר שיש כבר חורים במיקום של הצירים
Re: חיבור דיקט לצירים של קופסהערב טוב
דבק אפוקסי לא טוב ?
Re: חיבור דיקט לצירים של קופסהאני מניח שיש צירים
אני מניח שבמילה דיקט הכוונה לדלת בחזית אז מה רע בברגים קטנים ויפים?
Re: חיבור דיקט לצירים של קופסה
הבעיה שהברגים או פוצעים את העץ למטה או לא תופסים את הציר כראוי ונניח שאין לי אפוקסי בהישג יד (יקר...)
Re: חיבור דיקט לצירים של קופסהאם הדופן דקה, הייתי שם בורג עובר עם אום.
עוד אפשרות - להדביק חתיכת עץ דקה לכל האורך, כדי לעבות את הדופן במיקום שבו הצירים מתחברים, ואז לבורג יש יותר בשר להכנס אליו
Re: חיבור דיקט לצירים של קופסהבניתי כמה קיני ציפורים מנוטפדר (שזה פרופיל נוראי לבנות ממנו דברים מרובעים וישרים) והייתי צריך לחבר צירי מתכת עדינים בערך בגודל שאתה מתאר. שמתי דבק נגרים בין הציר לעץ וחיזקתי בברגי 16 מ"מ. אם קודחים בזהירות חור מוביל לבורג הכי דק שאתה יכול, הוא ימנע את הפציעה של העץ. מכוער אבל מחזיק יפה. אפוקסי הוא הפתרון האמיתי זה פשוט קצת יקר ומעצבן להתעסק איתו בשביל משהו קטן
Re: חיבור דיקט לצירים של קופסה
בהשוואה לכספים שאנשים משקיעים בדברים מיותרים או שגויים, לדעתי 20-25 שקלים לזוג שפופרות אפוקסי בכל טמבוריה, היא הוצאה סבירה למטרה שנזכרה כאן. גם שפופרת קטנה של סופר 7 או E6000 יעשו את העבודה. לא חייבים לקנות את האפוקסי שנמכר בגלונים שמיועד כנראה ליציקות.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־6 אורחים | |||||