תודה רבה לכולם על התגובות והפרגון.
אשתדל מחר להעלות תמונה של המגירה פתוחה.
לגבי הידית: העניין הוא לא איך להכין וגם לא עצלות, אלא איזה עיצוב יתאים לשידה. מן הסתם שידית מעץ היא הדבר הכי קל עבורי במקום לכתת רגליים לחנויות פרזול, וגם הסיפוק גדול יותר. אשמח לשמוע רעיונות. יש לי מחרטה וכל כלי עבודה רלוונטי (חוץ מ-CNC) כך שאפשר להתפרע...
avian כתב:אני סקרן לגבי החזית - עד כמה שאני מצליח לראות, נראה שיש שם פסים דקים לאורך, כאילו מסתכלים על העץ מהצד. אתה יכול להרחיב על איך יצרת את הלוח?
אכן מדובר בפסים דקים. לקחת את קורות המשטחים המפורקות, הקצעתי אותן לעובי אחיד. בגלל שהן דקות מדי, אז פרסתי אותן לפרוסות צרות, אבל קצת יותר רחבות מהעובי.
העובי היה משהו כמו 13 מ"מ והרוחב המקורי נגיד 40. אז פרסתי לשתי פרוסות ברוחב 16 ועוד שארית צרה יותר. את הפרוסות סובבתי ב-90 מעלות כך שהעובי שלהן גדל והרוחב הוצר. זה פשוט הצריך יותר פרוסות שכאלו. הדבקה של הצרות בשני שלבים ללוח, ואז הקצעה שלו. בהדבקה ניסיתי לסדר כך שתווצר דוגמה מבולגנת אבל שנראית טוב לעין. לאחר שהיה לוח אחד שלם של כל החזית, הוא נחתך לשלושה חלקים עבור שלוש המגירות.
* אני לא זוכר את המידות המדויקות, זה רק לצורך הדגמה. אבל לא מאוד רחוק משם.
אגב במשטחים שפירקתי קורות שונות היו במידות שונות, באורך, ברוחב ובעובי, כך שהיה צריך קצת לשחק. ומי שיתבונן ממש מקרוב יראה שרוחב השורות לא אחיד לחלוטין, זה פשוט נבלע בתמונה הכוללת.