חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

שוויץ, משאל והמלצה על אתר....

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

שוויץ, משאל והמלצה על אתר....

הודעהעל ידי harel » 09 ספטמבר 2007, 00:43

את פרוייקט המיטות שעשיתי התחלתי מתוכנית שקניתי - לראשונה בחיי - מהאתר woodworkersworkshop.com.
כמו שכבר אמרתי פה אני אישית לא מתחבר לעבודה מתוכניות של מישהו אחר וקניית התוכנית הזו היתה הראשונה שעשיתי וגם האחרונה. מעבר לחוסר הנוחיות שבעבודה בהמרת האינצ'ים למידות המטריות (ואני יודע שיש בארץ מטר אינצ'י וקל יותר לעבוד איתו) מידות המיטות בחו"ל שונות מהמידות בארץ וגם הנחת המזרון על פלטה מלאה ולא על לייסטים מתאימה למדינות קרות ולא לנו. מסתבר שפה לא נגמרות הבעיות, הדפים הסטנדרטיים של המדפסות אצלנו הם A4 בעוד ששם הנייר הסטנדרטי הוא קוורטו והתוכנית בנויה להדפסה על קוורטו ומפעיל האתר עזר לי להגדיר את התוכנית למידות הדפסה שלנו. את הערותי ואת התמונות של המיטה שלחתי למפעילי האתר והם בחרו לפרסם בגלריה שלהם את הפרוייקט שלי (בפועל התלהבו יותר מהטירה מאשר מהמכונית שלהם..חחח)
הנה הקישור ולהמלצה חמה על אתר שלא רק מוכר את התוכניות שלו אלא גם נותן שירות מעולה ויש לו אוזן קשבת:
http://www.woodworkersworkshop.com/plan ... allery.php
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

Re: שוויץ, משאל והמלצה על אתר....

הודעהעל ידי Pini Gold » 09 ספטמבר 2007, 11:20

ברכות. אבל אנחנו היינו ראשונים שהבחנו והכרנו ביכולותיך.
שנה טובה,
פ. גולד
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש

Re: שוויץ, משאל והמלצה על אתר....

הודעהעל ידי Daniel Ron » 09 ספטמבר 2007, 17:27

אני יכול לומר שאני קרוב אליך בתפיסת העולם (הנגרות), גם אני מעדיף לבנות מתוך רעיון אישי וצרכים אישיים.
אני מסתכל על תכניות של שחרים מתוך עניין והבנת הקונסטרוקציה (אם יש) ואח"כ ממשיך לכיוון פיתוח הרעיון האישי.

אני חייב לציין שהרבה שנים הייתי רדום בתחום הנגרות, אבל מאז שנכנסתי לפורום בוואלה פתאום הכל התחיל להתפרץ החוצה ואני מרגיש כמו אחוז אמוק עם צורך לעשות דברים, פתאום אני חולם על פרוייקטים בנגרות בלילה בשביל הבית, בשביל החברים, בשביל המשפחה, לעשות כל מיני דברים מעץ קטנים וגדולים, תחושה שהרבה שנים לא חשתי.
וזה בזכות ובהרבה תודות לח'ברה פה שסחפו אותי לתוך הכיף הזה.

תודה לכולכם.
"כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
סמל אישי של המשתמש
Daniel Ron
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־20 אורחים