שלום
יש לי ראוטר בוש
עד עכשו אני יודע שהביטים לסוגיהם השונים היתדות שנכנסת לראוטר הם מסוג :
1/4 אינץ
1/2 אינץ
ראיתי שיש גם מידות במ"מ לדוגמא 8 מ"מ האם יתאים .
אני רכשתי עד עכשיו גודל של 1/4
אשמח להסבר
מידות של ראשי ביטים
15 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מידות של ראשי ביטיםשלום
יש לי ראוטר בוש עד עכשו אני יודע שהביטים לסוגיהם השונים היתדות שנכנסת לראוטר הם מסוג : 1/4 אינץ 1/2 אינץ ראיתי שיש גם מידות במ"מ לדוגמא 8 מ"מ האם יתאים . אני רכשתי עד עכשיו גודל של 1/4 אשמח להסבר
Re: מידות של ראשי ביטים2 המידות הנפוצות, כפי שציינת, הם 1/2 ו 1/4 אינץ
בדרך כלל בראוטרים בעלי 1/2 אינץ מספקים גם קולט מעבר ל 1/4 (ניתן גם לרכוש לחוד) במקביל קיימים גם קולטים של 6 ממ ושל 12 ממ - (ביט של 1/4 לא יכנס ל קולט של 6ממ ) אולי יכנס בלחץ - אבל לא מומלץ לא מכיר ראוטרים בעלי קולט של 8 ממ
Re: מידות של ראשי ביטיםביטים של 8 מ״מ מתאימים לראוטר של פסטול, חברה גרמנית.
Re: מידות של ראשי ביטיםשלום
מהתובות אני מבין שאני צריך לרכוש קולטנים אות גלילונים בצורת חרוט במידה של 1/4 ו 1/2 וגם במ"מ 6 ו 12 . אז כמה שאלות האם כול הביטים הללו מ"מ 6 ו 12 ואינצים 1/4 ו 1/2 יכנסו כולן לתוך הבית של הראוטר? היכן קונים את הקולטנים הללו יש באמזון /עלי אקספרס ?בארץ ? מחירים ? דורון
Re: מידות של ראשי ביטיםבמידה ורכשת ראוטר שהוא במקור מיועד ל 6ממ או ל 1/4
אסור בתכלית האסור להתקין ביט שהוא 1/2 (למרות שניתן להשיג מתאמים כאלו) ראוטר זה כלי מסוכן ולהתקין ביט שהוא גדול עליו יכול להיות מאוד לא נעים כן אפשרי ההפך כלומר להתקין קולט של 1/4 בראוטר שהוא במקור 1/2
Re: מידות של ראשי ביטיםסטיה קטנה מנושא הדיון - יש לי טרימר עם פוטר (כמו של מקדחה) במקום התפסנית המסורתית של רוטר/טרימר. כלומר שניתן לתפוס ביטים מכל מידה, וגם אביזרים שאינם "ביטים". כגון ראשי כרסום של דרמל, מתאם לדיסק חיתוך ואפילו מברשת פלדה. כמובן שצריך להתאים את מהירות המנוע לאביזר.
החיים שלי מתחלקים ללפני ואחרי הפוטר.
Re: מידות של ראשי ביטיםככה הוא בא במקור?
אשמח לקישור
Re: מידות של ראשי ביטים
אני ממש מחפש דבר כזה לטרימר מקיטה שלי, אבל אני חושש שהדבר לא בטיחותי. האם באפשרותך קצת להרחיב בנושא (ואפילו לפתוח שירשור חדש לנושא זה תודה
היי רכשתי לאחרונה ראוטר של CMT באמזון UK. הוא הגיע עם עם ראשים ליתדות של 8 מ"מ ושל 12 מ"מ. כמובן שלא מתאים לארסנל הביטים 1/4 ו 1/2 שיש לי. לאחר קצת חפירה הבנתי שניתן להשיג ביטים במידות הללו גם בחו"ל וגם בארץ אבל הרבה פחות נפוץ. אחת החברות שמייצרת כאלו היא DIMAR (חברה ישראלית). בסופו של דבר חיפשתי ומצאתי ראש של 1/4 אינץ' שמתאים לראוטר שלי, ועכשיו אוכל להשתמש בביטים שיש לי. עדיין מחפש ראש של 1/2 שיתאים...מישהו מכיר...? ארז
לא מדובר במתאם, אלא במכשיר שמגיע מראש עם פוטר. זה מה שיש לי: https://www.aliexpress.com/item/3264045 ... 4c4dlkWZjO אני לא בטוח שהוא מתאים להגדרת "טרימר" של כולם. בעיקר מפני שאינו מגיע עם משטח החלקה ("שולחן"?). אבל לדעתי אפשר לקנות כזה כאביזר. הוא משהו בין ראוטר לדרמל.
15 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים | |||||