חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מפגש מועדון חריטה אצל אלי אבוחצירא

מידע, טיפים וטריקים, וכל מה שמסביב: מחרטות, כלים והשימוש הנכון בהם. איך מוציאים את היצירה מתוך גוש העץ? באילו כלים להשתמש ועוד?

מפגש מועדון חריטה אצל אלי אבוחצירא

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 16 ספטמבר 2008, 13:41

התבקשתי לפרסם:

ב19.09 (סופשבוע זה) יתקיים מפגש של מועדון החריטה של אלי אבוחצירא אצלו בסדנא במושב עמינדב. המפגש יתחיל בשעה 8:00 בבוקר.
אלי ידגים הדגמות מקצועיות במגוון נושאים בתחום החריטה

המפגש כרוך בתשלום, לפרטים והרשמה נא לפנות לאלי עצמו
0522674239
026435383
[email protected]

מנסיון העבר (השתתפתי בכמה מפגשים) שווה ביותר.

בסוף נובמבר (27-28 לנובמבר) יגיע לארץ ז'אן אסקולן חרט ענק מומחה לתחום האקסנטריות ואומן ברמות מטורפות (וחוץ מזה איש ממש נחמד) ויתקיים מפגש נוסף בו ידגימו הוא ואלי בסדנא של אלי כל מיני דברים מעניינים - לדעתי אירוע השנה בתחום החריטה בישראל לשנת 2008.
http://www.escoulen.com/ang/pages/tournage.html
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: שאלה רטורית

הודעהעל ידי Pini Gold » 16 ספטמבר 2008, 20:52

הלו משה, לונג טיים
נראה לך שאם נזמין את ז'אן, נגיד למפגש אצלי. החשמל, המים עלי ואנחנו אף נביא את הכיבוד - אז האם מפגש עדיין יהיה כרוך בתשלום?
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש

Re: שאלה רטורית - ובכל זאת...

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 16 ספטמבר 2008, 23:35

מהכירי את התחום (צ'יטוטים עם חברי מועדונים בעולם) בעיקר כשומע (מעודי לא אירגנתי דבר כזה), חרטים מקנה המידה הנ"ל מקבלים בדרך כלל השתתפות בעלות הטיסה (איזור ה 700$) וגם מצופה לשלשל לידי החרט בסוף האירוע איזה סכום (תלוי בחרט) אבל כמה מאות דולרים לסדנא שכזו - וכמובן מימון השיהות (בדרך כלל בביתו של אחד החברים, כולל ארוחות, הסעות וסיורים בסביבה).... חשוב לזכור שהדברים הללו הם חלק לא מבוטל מהפרנסה של החרטים הללו (גם סבא שלי שהיה חזן מפורסם לא הסכים להתפלל בחינם - אם יתן לאחד כל השאר ירצו גם)....

ובקיצור, יקר, יקר אבל משכיל... אני בכל מקרה מתכנן להגיע לפחות לאירוע של אסקולן וכנראה גם ביום שישי - ולא, אני לא מקבל השתתפות חינם תמורת הפרסום (באף אחד מהאירועים) - פשוט כי אני הולך לראות דברים שלא רואים ביוטיוב - וגם הזדמנות לגייס חברים חדשים לאתר (לא, לא את אסקולן).

אם יש חבר (אחד, אני לא מליונר) שמתנדב להגיע עם מצלמת וידאו איכותית, ולתעד את האירועים ברצינות לטובת האתר אני מוכן לשלם את ההשתתפות שלו בסדנא (אבל הוא צריך לצלם את הכל - נסדר לו גישה לאיזור הקרוב למדגים)! .
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים