שלום כולם
אני מתכנן לבנות מעמד למידה למטבח לנכדי
חשבתי על עץ איפאה. לוח של 100X25. קיבלתי מחיר של 25 ש"ח למטר לפני מעמ.
נשמע לכם סביר?
איפאה מחירים
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
איפאה מחיריםשלום כולם
אני מתכנן לבנות מעמד למידה למטבח לנכדי חשבתי על עץ איפאה. לוח של 100X25. קיבלתי מחיר של 25 ש"ח למטר לפני מעמ. נשמע לכם סביר?
Re: איפאה מחיריםנשמע סביר בהחלט,
עץ איפאה מאד יקר.
Re: איפאה מחיריםלמה איפאה?
עיבוד לא נוח ריח לא נעים, בתנאי חוץ נראה נורא, יקר
Re: איפאה מחיריםאפשר, המחיר שקיבלת מחיר רגיל למיטב זכרוני. עץ די יפה בד"כ, במיוחד בגימור מתאים.
עם זאת, לא הייתי בוחר בו בגלל משקל, רעילות חוסר יציבות (נוטה לעוות) וגם הקושי לעבד אותו. אפשר להשתמש באורן ללא חשש, ואם אתה רוצה עץ קשה יותר, הייתי הולך על בוק או אלון. אם אתה רוצה את הגוון הכהה, ניתן להשתמש בלכה מגוונת או גוון לפני הלכה, או באגוז אמריקאי, אם כי גם הוא לא זול בכלל.
Re: איפאה מחיריםתודה לכולם
אכן ירדתי מהאיפאה , גם מעץ איתן לא המליצו. יתכן ןאלך על סיידר. אבל שוב זה "מעצבן" שמותר שכזה מוגמר להרכבה מ איקיאה, כמה מאות בודדות. וכאן רק העץ, לא יודע כמה. אני מבין שזה לא אותו דבר תודה
Re: איפאה מחיריםמשתתף בתסכול. אבל לפחות יש לנו אורן זול בארץ...
ואגב, אם תחפש שאריות בנגריות שעובדות עם עץ מלא (ויש לא מעט כאלו) יש סיכוי טוב שתוכל לקחת שאריות מהפח שיתאימו לפרוייקט שכזה. מקסימום עם קצת הדבקות. אולי אפילו יסכימו לתרום לך או למכור במחיר נמוך שאריות שיתאימו.
Re: איפאה מחירים
אהבתי את המשפט הנ"ל, אני אישית אוהב לעבוד עם עץ אורן. עץ יפה, ומתאים להרבה מאוד פרוייקטים.
הסיידר משמעותית יותר זול ?
לדעתי הפוך
Re: איפאה מחיריםהסיידר אכן יקר יותר האיפאה בכ 2 שקל למטר. ירדתי מהאיפאה בגלל חוסר תאימות
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים | |||||