דילול לכה בהתזה
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
דילול לכה בהתזהבכמה אתם מדללים את הלכה ואיזה חומרי דילול משתמשים.. עם אקדח אוויר..
Re: דילול לכה בהתזהכדי להפיק תוצאה מיטבית, מדללים רק לפי הוראות/המלצות יצרן הלקה ועם אותו חומר יעודי שהיצרן מכתיב.
Alex the Cheesepenter
Re: דילול לכה בהתזהמעבר לעניין הוראות היצרן יש חשיבות לאופן השימוש באקדח
שימוש נכון באקדח וכיוונונו יכולים לפצות על דילול לא מדוייק.
Re: דילול לכה בהתזה
שימוש נכון זו גם מיומנות. כיוונון האקדח תלוי בסוג האקדח, לא כולם עם אותן אפשרויות מה גם שקוטר הדיזה מותאם לסוג החומר המרוסס. דילול לא מדויק בהחלט יכול לפגום בתוצאה הסופית. לכן, אני בעד למלא אחר הוראות "הממציא" במדויק ולאחר צבירת נסיון אפשר לנסות לשנות פרמטרים. כך אני נוהג גם בקשר לבישול עפ"י מתכונים...להבדיל Alex the Cheesepenter
Re: דילול לכה בהתזהלפני שבוע סיימתי לצבוע את הרכב של הבן שלי(פעם ראשונה שאני צובע רכב) צביעה בחוץ לפנות בוקר
אחרי קריאה מרובה ברשת הוראות היצרן לעניין הדילול אינן מספקות צריך לבצע 3 או ארבע צביעות נסיון כל פעם ברמת דילול אחרת עד לקבלה של רמת גימור טובה במקרה שלי יצא שהדילול הנכון היה 15 אחוז במקום 10 אחוז על פי הוראות היצרן לטעמי זה קשור לרמה של האקדח וגם הטמפרטורה החיצונית.
Re: דילול לכה בהתזהבצילום נראה מעולה!
אגב, חברת "שחם-שחמורוב" ו"גוונים" מספקים צבעים לרכב ואפשר לקבל מהם יעוץ כולל התאמת אקדח, קוטר דיזה ועוד. תהנו מן הרכב "החדש"! Alex the Cheesepenter
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], orih ו־8 אורחים | |||||