חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מכרסמים לרוטר/טרימר

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: מכרסמים לרוטר/טרימר

הודעהעל ידי Ronst » 27 אפריל 2019, 10:18

יש לי מספר לא קטן של ביטים, רובם של YONICO, מיעוטם של WPW, קונה לפי צורך ולא סתם סטים.
שתי תקלות שנתקלתי בהן:
1 - ביט של YONICO שסבל מרעידות, הוחזר למוכר וקיבלתי זיכוי מלא.
2 - ביט של AMANA (כאמור מיוצר ע"י WPW בישראל) - הטבעת (Bearing) התפרקה לאחר שימוש קצר, קיבלתי טבעת חדשה מהמוכר ומאז הביט עובד היטב.
בבדיקה של ביקורות בAMAZON ניתן לראות כי ביטים של YONICO מקבלים ביקורות סביב 4 כוכבים בעוד AMANA, WHITESIDE וביטים במחירים דומים (יקרים) באזור 4.5 כוכבים, ניתן גם לראות שיש יותר ביקורות על YONICO מה שאומר כנראה יותר מכירות.
בדקתי מספר ביקורות גרועות של כל אחד מהביטים, עבור כל החברות (כולל WHITESIDE היקרים והנחשבים) יש (מעט) דיווחים על ביטים שנשברו, טבעות שהתפרקו וכדומה, זו לא סטטיסטיקה מדעית אבל אפשר לומר שקניית ביטים יקרים לא מהווה ביטוח מפני תקלות.
ההמלצה שאני יכול לתת - אם הביט הולך להיות בשימוש מסיבי \ מקצועי - המחיר הוא לא השיקול העיקרי, לגבי ביטים בשימוש קל - כל אחד יחליט לעצמו.
והמלצה נוספת - שימוש במשקפי מגן.
סמל אישי של המשתמש
Ronst
סופר משתמש

הודעהעל ידי dada » 27 אפריל 2019, 19:57

יש לי כמה כרסומים של Freud והם מצוינים.
dada
סופר משתמש

הודעהעל ידי dada » 27 אפריל 2019, 19:59

יש לי כמה כרסומים של Freud והם מצוינים.
dada
סופר משתמש

הודעהעל ידי עמיטל » 28 אפריל 2019, 00:06

בקיצור יצאתי מבולבל לגמרי התיעצתי בעוד מקומות וחלק אומרים לי שyonico הם טובים וחלק אומרים שזה מסוכן מאוד ואסור להתעסק עם זה.. לא יודע מה לעשות???
עמיטל
משתמש ותיק

הודעהעל ידי עמיטל » 28 אפריל 2019, 00:14

Ronst כתב:יש לי מספר לא קטן של ביטים, רובם של YONICO, מיעוטם של WPW, קונה לפי צורך ולא סתם סטים.
שתי תקלות שנתקלתי בהן:
1 - ביט של YONICO שסבל מרעידות, הוחזר למוכר וקיבלתי זיכוי מלא.
2 - ביט של AMANA (כאמור מיוצר ע"י WPW בישראל) - הטבעת (Bearing) התפרקה לאחר שימוש קצר, קיבלתי טבעת חדשה מהמוכר ומאז הביט עובד היטב.
בבדיקה של ביקורות בAMAZON ניתן לראות כי ביטים של YONICO מקבלים ביקורות סביב 4 כוכבים בעוד AMANA, WHITESIDE וביטים במחירים דומים (יקרים) באזור 4.5 כוכבים, ניתן גם לראות שיש יותר ביקורות על YONICO מה שאומר כנראה יותר מכירות.
בדקתי מספר ביקורות גרועות של כל אחד מהביטים, עבור כל החברות (כולל WHITESIDE היקרים והנחשבים) יש (מעט) דיווחים על ביטים שנשברו, טבעות שהתפרקו וכדומה, זו לא סטטיסטיקה מדעית אבל אפשר לומר שקניית ביטים יקרים לא מהווה ביטוח מפני תקלות.
ההמלצה שאני יכול לתת - אם הביט הולך להיות בשימוש מסיבי \ מקצועי - המחיר הוא לא השיקול העיקרי, לגבי ביטים בשימוש קל - כל אחד יחליט לעצמו.
והמלצה נוספת - שימוש במשקפי מגן.

יש לך קישור למכרסמים של yoniko אני חושב שאני יזמין את השימושים מamana ואת אלה שלא או להתנסות מyoniko
עמיטל
משתמש ותיק

הודעהעל ידי Ronst » 28 אפריל 2019, 06:56

האתר של החברה: https://www.yonicotools.com
בפעם האחרונה שבדקתי ניתן היה להזמין מהאתר ישירות לארץ במחירי משלוח סבירים, אם לא - יש את אותם מוצרים גם באמאזון ואיביי.
AMANA - באמאזון.
WPW - יש בחנויות שונות בארץ, אני קונה ישירות בחנות המפעל בכרמיאל (באתר שלהם יש קטלוג), באופן מפתיע לפעמים זול יותר להזמין מאמאזון (תחת המותג AMANA) מאשר לקנות מחנות המפעל...
סמל אישי של המשתמש
Ronst
סופר משתמש

הודעהעל ידי עמיטל » 05 מאי 2019, 15:12

תודהה
עמיטל
משתמש ותיק

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים