יפה מאוד. תודה על השיתוף.
רואים שהשקעת המון בתכנון וגם בביצוע.
רציתי לשאול, מאיפה קנית את הגלגלים, וכמה עלו לך?
תמונות השולחן שסיימתי.
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: תמונות השולחן שסיימתי.יפה מאוד. תודה על השיתוף.
רואים שהשקעת המון בתכנון וגם בביצוע. רציתי לשאול, מאיפה קנית את הגלגלים, וכמה עלו לך?
Re: תמונות השולחן שסיימתי.אילו הזוויות החדשות שהותקנו, ליצירת מקום נגיש ופנוי יותר מתחת לשולחן.
וגם צילום תקריב של המלחציים.
Re: תמונות השולחן שסיימתי.הגלגלים הם של חברת powetec האמריקאית. זה ניקרא POWERTEC 17000 Workbench Caster .
ערכה של ארבע גלגלים עלתה לי כמדומני כ 80$ כולל משלוח.
Re: תמונות השולחן שסיימתי.אלו תמונות שמסבירות הכל, עבודה יפה ומושקעת
Re: תמונות השולחן שסיימתי.כיף גדול. מושקע והרבה אהבה.
שימוש נעים ויעיל
Re: תמונות השולחן שסיימתי.היי חיים. חתיכת שולחן בנית. בשביל מה הזויתנים בין הרגלים מקדימה?
נערך לאחרונה על ידי Pini Gold בתאריך 20 אפריל 2019, 19:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: תמונות השולחן שסיימתי.פשוט לא רציתי לפגום בחוזק השולחן, שהרי שתי הרגליים הקדמיות הן היחידות שאין חיזוק (קורה) ביניהן.
למרות שהשולחן כולו מודבק ומוברג כהלכה. אולי היה לי בראש שכשנלך לעולם שכולו טוב.. ילדיי ימשיכו ואולי גם נכדיי.. כך שסטביליות נחוצה פה. רק בריאות, וחג חרות שמח. תודה לכל המפרגנים.
Re: תמונות השולחן שסיימתי.עבודה מושקעת ותיעוד מפורט ויפה
תתחדש ותהנה וחג שמח לכולם
Re: תמונות השולחן שסיימתי.כל הכבוד, תיהנה, ואני בטוח שגם ילדך וילדים יהנו משולחן - בנוי טוב ויפה! תודה על התמונות. אהבתי את החיבורים שבצעתה
Re: תמונות השולחן שסיימתי.חברים, תודה על הפירגון והמחמאות.
בקרוב אסיים את לוח הכלים שלי על הקיר מעל השולחן ואשתף כמובן. יופי של פורום אתם. למדתי המון עם השנים בזכותו. חג שמח חיים
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||