שלום,
יש לי שני צדדים שאני רוצה להדביק. הצד של הסנדוויץ יחד עם החיפוי שלו (מדובר בחיפוי רגיל דו"צ של לבן טק).
האם דבק נגרים רגיל יעשה את העבודה או שצריך משהו אחר?
תודה
באיזה דבק יש להדביק בין צד של הסנדוויץ לבין החיפוי
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
באיזה דבק יש להדביק בין צד של הסנדוויץ לבין החיפוישלום,
יש לי שני צדדים שאני רוצה להדביק. הצד של הסנדוויץ יחד עם החיפוי שלו (מדובר בחיפוי רגיל דו"צ של לבן טק). האם דבק נגרים רגיל יעשה את העבודה או שצריך משהו אחר? תודה
Re: באיזה דבק יש להדביק בין צד של הסנדוויץ לבין החיפויהשאלה לא ברורה.
Re: באיזה דבק יש להדביק בין צד של הסנדוויץ לבין החיפוי
קניתי פלטת סנדויץ מצופה בשני הצדדים בצבע לבן טק. בחלק מהחיתוכים יש לי 2 רגליים ומדף שישמש כשולחן. העניין הוא שאני רוצה לחבר את המדף ל-2 הרגליים. חשבתי להדביק אותו (ואחכ אולי עם ברגים) אל הרגליים אבל יצא שהמדף יהיה בצד של החיפוי על הצד של העץ ברגליים. ולכן אני תוהה אם דבק נגרים רגיל יספיק להדביק בין שניהם או בגלל שזה עץ וזה פלסטיק ההדבקה לא תצליח..
Re: באיזה דבק יש להדביק בין צד של הסנדוויץ לבין החיפוילא הבנתי בכלל את התכנית, אם השאלה האם דבק עץ יכול להדביק עץ לפורמייקה בצד המבריק (אני לא יודע מה זה לבן טק) התשובה לא.
Re: באיזה דבק יש להדביק בין צד של הסנדוויץ לבין החיפויחייב להודות שלא הבנתי חצי דבר מה אתה שואל
נסה לצרף סקיצה פשוטה ככל שתהיה זה אף פעם לא מזיק. אתה משתמש במושג "פורמייקה טק" (לא פעם ראשונה) שזה מוצר שלא הזדמן לי להכיר. יכול הליות שאתה מתכוון ל"טפ" או "Tupf" כשמו במקור הגרמני? Alex the Cheesepenter
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים | |||||