בוקר טוב לכל העונים
מעוניין לדעת אם יש בארץ את שני המוצרים שאני מצרף כאן בתמונה ? ואיפה?
תודה
איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שונים
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שוניםבוקר טוב לכל העונים
מעוניין לדעת אם יש בארץ את שני המוצרים שאני מצרף כאן בתמונה ? ואיפה? תודה
Re: איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שוניםאת הראשון אני לא יודע אבל תנסה בחנויות פרזול רציניות.
השני נקרא מסור שורף, יש בחנויות כלי עבודה. לדוגמא: https://www.amital-ltd.co.il/productslist.asp?catid=177
Re: איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שוניםאת האינסרטים תמצא בחנויות שמוכרות פירזול לנגרים במידות M6, M8, ו-M10. יותר קטן מאלה שונים בעיקר בכך שמוכנסים למקומם בלחץ.
את המיתקן שמחזיק משחזת זוית קטנה יש לי. קניתי לפני שנים אצל שז"ר. תמצא אותו דחנויות כלי עבודה. אני יכול רק להוסיף שהוא מלא חופשים ולא מאפשר עבודה מדויקת במיוחד. Alex the Cheesepenter
Re: איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שוניםתודה לעונים
Re: איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שוניםיש לי מתקן למשחזת של וולפקראפט עובד בסדר גמור אבל מוגבל לפרופילים צנומים
Re: איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שוניםאני התקשתי למצוא אינסרטים באיזור המרכז וכשמצאתי המחיר היה גבוה. בסוף קניתי מעבר לים (בדוק באמזון ו- ebay) במחיר זול משמעותית.
Re: איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שוניםלאומים האלה שאתה מחפש קוראים: Head Nut Threaded For Wood Insert .
קניתי באיביי כמות, בכל המידות. מאד שימושי!
Re: איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שונים
בס"ד בנוגע למוצר השני , אתה בעצם מחפש מתקן תופס לדיסק חותך. שים לב ! זה לא תמיד מומלץ. השאלה לאיזו מטרה? אם זה מיועד לבוא במקום מסור שורף ייעודי- אז לא כדאי. זה לא יעמוד בעומסי העבודה . דבר נוסף וחשוב יותר, נושא הבטיחות. אם תחליט לרכוש כזה מתקן/ מוביל, תבחן טוב טוב את הנשוא הבטיחות שלו. דיסק זה אחד הכלים הכי מסוכנים שיש בתחום. שבוע טוב וטו בשבט שמח ופורח
Re: איפה אפשר לרכוש ? שני מוצרים שוניםאם אתה רוצה יש לי מסור שורף שאני מתכוון למכור עדיין לא פרסמתי אותו.. אני לא זוכר איזה חברה הוא אבל הוא נקנה בארץ לפני שנה בערך. 12 אינץ ויש לי 2 דיסקים, כמעט ולא השתמשתי בו.. עלה לי באיזור ה750 שח.
400 שח והוא שלך..
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים | |||||