GalHaimHillel כתב:שלום לכולם ,
אני בונה בית באזור הדרום וכחלק מהבניה תהיה חניה כפולה (מצ"ב מבט על ומידות) אשר מיועדת לנגריה בייתית כתחביב .
גובה 240 סמ
אשמח לשמוע טיפים בתכנון של החשמל , תשתיות (שואב נסורת ביציקת הבטון?), פריסה של הכלים הגדולים , סוג ריצוף /חיפוי ...
ובכלל כל עזרה תתקבל בברכה
GalHaimHillel כתב:שלום לכולם ,
אני בונה בית באזור הדרום וכחלק מהבניה תהיה חניה כפולה (מצ"ב מבט על ומידות) אשר מיועדת לנגריה בייתית כתחביב .
גובה 240 סמ
אשמח לשמוע טיפים בתכנון של החשמל , תשתיות (שואב נסורת ביציקת הבטון?), פריסה של הכלים הגדולים , סוג ריצוף /חיפוי ...
ובכלל כל עזרה תתקבל בברכה
שאלת שאלה גדולה.
אני היום סוגר סדר גודל של 6 שנים עם הנגריה הביתית שלי ואני חושב שאולי 3-4 פעמים הפכתי את הסדר של הכלים\שולחן. יש המון שיקולים ודברים לקחת בחשבון, וקשה מאוד לצפות מראש מה תצטרך אלא אם כן יש לך כבר את הכלים ואת הנסיון. למזלך יש גם מליון סרטונים בyoutube של אנשים שעושים shop tour בנגריית חובבים שלהם. עוד למזלך זה שהרבה מאוד מהם זה אמריקאים שלקחו חנייה כפולה מקורה והפכו אותה לנגריה, אני לא בטוח שזה שטח באותו גודל כמו החניה שלך (כנראה לא) אבל בכל זאת יתן לך רעיונות.
לגבי מיקומי חשמל וצנרת שאיבה, לא הייתי מתאמץ, אלא אם כן (שוב) אתה יודע בדיוק איזה כלים יהיו לך ואתה יכול לתכנן איפה הם יהיו. שים נקודת חשמל בכל קיר ואח"כ תפרוס משם לפי הצורך. קח בחשבון גם שאולי תרצה תלת פאזי.
אני אגיד לך דבר אחד שהייתי דואג לו עכשיו - בידוד אקוסטי לנגריה. זה משהו שאם אפשר, צריך לעשות בהתחלה. זה יתן לך חופש אמיתי, לעבוד מתי שבא לך.