להב 433
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
להב 433רבותי המלומדים, האם יש מניעה לדעתכם (בגלל מהירות הסיבוב? מסיבות אחרות?) להחליף את הלהב במסור גרונג - בלהב "שורף" לחיתוך מתכות?
Re: להב 433כמו שאמרת, מהירות סיבוב מאושרת שונה. לא הייתי מסתכן.
Re: להב 433מהירות סיבוב של מסור שורף 14״ בערך 4000 סל״ד פנדל 12״ מהירות דומה, לא נראה לי שהבעיה היא מהירות
אגב, עם להב סטוק של פנדל אפשר בקלות לחתוך פרופיל אלומיניום מסורים לברזל שעובדים עם להב משונן מסתובבים בערך בחצי הסלד
Re: להב 433הגיצים ממסור שורף חמים ואם הם יפגעו בחלקים מפלסטיק/צבע ( בהנחה שיש כאלה במסור) נראה לי שזה ישאיר סימנים. מעבר לזה, אפשר בכלל להכניס להב 14 במסור 12 ?
Re: להב 433אין מניעה נחרצת אך יש להתחשב במספר נתונים.
קוטר - הסטנדרט המקובל במסור סורף "ביתי" הוא "14 וגרונג חובבים/מיקצועי לעץ מגיע ל-"12. אינני מכיר גדול יותר מה שלא אומר שלא קיים אולי... סל"ד - שורף מעל 4000, גרונג לעץ החל מפחות ועד יותר מ-2000. אלה נתונים שמצביעים על המהירות ההיקפית של האלמנט החותך. הדיסק השורף יחתוך אך מעשית יישחק מהר יותר עקב הסל"ד הנמוך מדי. יש מהירות אופטימאלית למנוע זאת. למשל דיסק של "5 מותקן על משחזת זוית שמהירותה 10000-12000 סל"ד. בנוסף, נכתב כבר על אפשרות פגיעה בחלקי פלסטיק בגרונג, יש צורך בהתאמות שיאפשרו התקנה נכונה ובטוחה. אם תמצא דיסק שחוק למידה של דיסק של גרונג, זאת התקדמות לכיוון. לדעתי התהליך/הפעולה לא מומלצים. יש ברשותי התקן למשחזת זוית "5 (כמו התקן "עמוד" למקדחת יד) שעדיף על האילתור שבנדון. לחיתוך מתכות אל-ברזליות יש להב עם שיני ווידאה בעלי זוית התקפה שלילית. מסור גרונג לעץ מתאים גם למטרה הזאת. Alex the Cheesepenter
Re: להב 433התגעגתי לתובנות שלך
יש לי מסור שורף יכול להשאיל
Re: להב 433יש לי גם מסור שורף להשאיל אם אתה צריך..
Re: להב 433אלכס האמת שגם אני התגעגעתי ואני לא בחור רגשן.
Re: להב 433
שמחתי לעזור... Alex the Cheesepenter
14 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים | |||||