לא פיני
יש רמז : יש שיבוש בכרונולגיה המוכרת.
דרגש..
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: דרגש..לא פיני
יש רמז : יש שיבוש בכרונולגיה המוכרת.
Re: דרגש..האם השיבוש המרומז מצביע על "סיבוב".
הרושם שלי, אם כי אני די מטושטש אחרי חוסר שינה של יומיים - ש: א. יצור השיניים נעשה "סטרייט" - בלי חוכמות ומה שרואים ככה ייצרו אותם בלי חיתוכים בזוית וכו'. ב. המימדים חשובים ביותר. נדרשת פרופורציה בפתחים יחסית לעובי החומר. ג. ההצמדה היא החלק הטריקי כאן - והאושר הוא למצוא את הפתרון לבד. אם זה הכיוון - אני הולך לישון טוב הלילה.
Re: דרגש..המחברים הם מלאים ורגילים לחלוטין מה שאתה רואה זה מה שיש.
רמז : לנגר מצוי (ורק לנגר במקרה הזה) יש חשיבה כרונולוגית מקובעת.
Re: דרגש..מושיק, זהו זה, הצלחת "לשגע" את החברה, לא ישנים בלילות , רק חושבים על המחבר שלך. חוץ מזה , אמרתי שהוא יפה????
מושיק אתה גאוןזיזגתי לפורום בוואלה וראיתי רמז. אבל את התשובה שלי בניתי לפי התמונה העודפת שהוספת פה (ולא קייימת בוואלה).
יש תמונה בה רואים שלהמוט הרוחבי התחתון יש פתח מלא והתפלאתי. (יש שם גם מרווח שמראה ש"שיחקו" איתו עד להכנסה). לדעתי ההכנסה של הלוחות בצד נעשיתי בזוית ממתחת ללוח העליון. השגם T העליון אינו מלא בעובי ומאפשר מעבר. האם אני צודק ?
Re: מושיק אתה גאוןלא ממש
הפתרון תמיד נמצא במקום פשוט ולא צפוי.
Re: פתרון - שלושה דרגשים דקים ושווים מחוברים ביחד..את העץ המיועד מנסרים לאורך לשלושה חלקים שווים ע" משור סרט או נימה (ע"מ שהחיבור שלהם מחדש לא יראה)
עושים שלושה דרגשים שווים כשהאמצעי עם מחבר הפוך (הקורה המחזקת בדרגש המרכזי נועדה להטעות) מדביקים בחזרה את שלושתם אחד לשני. איך זה עלה בדעתי? לפני כשנה העלה JAVALY קופסה עם מחבר דומה (עיגול במקום T)וטען שבאוסטרליה לא מצאו לזה פתרון אני העלתי אז את הפתרון הזה (כן זה נמצא באתר וואלה). ומאז זה נשכח ,שבוע שעבר עשיתי דרגש והחלטתי לנסות את ההשערה שלי מאז ונראה לי שזה עובד (אם עושים את החיבור מחדש טוב קשה מאד לראות את זה)
Re: פתרון - שלושה דרגשים דקים ושווים מחוברים ביחד..הבנתי נכון?
ממבט שלא בתמונה רואים את ההדבקה? כי בתמונה זה נראה יחידה אחת. איזה עץ זה ומה הגימור?
Re: פתרון - שלושה דרגשים דקים ושווים מחוברים ביחד..אכן כך זה נעשה
עץ דובדבן גימור לכה רק ממבט קרוב ומרוכז אפשר להבחין בהדבקה.
Re: פתרון - שלושה דרגשים דקים ושווים מחוברים ביחד..אני רק מקווה שהמצפון לא אוכל אותך שבגללך פיני לא ישן כל הימים האלה...
עבודה יפה ומחשבה יצירתית. כל המוחות פה ובוואלה לא עלו על זה. זה אומר על הקיבעון המוחי שלנו משהו... לא הכי מחמיא מחכה לחידה
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־2 אורחים | |||||