מה מומלץ בשביל מתחיל בנגרות ידנית
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מה מומלץ בשביל מתחיל בנגרות ידניתאני כבר הרבה זמן רואה סרטונים וכאלה על נגרות ידנית. יש לי מפסלות יחסית זולות שהשחזתי לרמה מאוד גבוהה. יש לי גם מסור ידני די טוב. מה עוד מומלץ לקנות בתור מתחיל?
Re: מה מומלץ בשביל מתחיל בנגרות ידניתכשהתחלתי לעבוד בנגרות ידנית, חלק מהכלים קניתי וחלק בניתי בעצמי.
מה שקניתי בתור התחלה: מקצוע ידני מס' 4 כמה מפסלות זולות מסור ידני יפני אחרי כמה חודשים השתדרגתי וקניתי בלוק השחזה ומוביל השחזה. מה שבניתי בעצמי בתור התחלה: שולחן נגרות: לפי התוכניות של פול סלרס שרד (marking gauge): מלא סרטונים ביוטיוב, רק לבחור סגנון. אחרי כמה חודשים גם כן השתדרגתי ובניתי בעצמי Rebate plane - לפי התוכניות של פול סלרס, Router plane - משהו דומה לזה (רק שהכל מעץ) לפי דעתי, בתור בתחלה, הכי טוב זה לקנות\לבנות רק את הדברים הבסיסיים, ולאט לאט ממשיכים לקנות\לבנות עוד כלים ע"פ דרישות הפרויקט אנו רוצים לבנות. מה אתה מתכוון לבנות? אגב, הזכרת שאת המפסלות השחזת לרמה גבוה, באיזה שיטת השחזה אתה משתמש?
Re: מה מומלץ בשביל מתחיל בנגרות ידניתנתנו פה הסבר מצוין לפני...
אם מעניין אותך, עקב שדרוג של הציוד שלי יש לי סט כלים עבור נגרות ידנית שאני מעוניין למכור - מקצוע מס' 4, מקצוע בלוק, מלחציים ועוד כמה דברים קטנים! אם זה רלוונטי, צור קשר בפרטי.
Re: מה מומלץ בשביל מתחיל בנגרות ידניתאני משחיז עם נייר מים על שיש. מ400 עד 3000 ואז strop.
Re: מה מומלץ בשביל מתחיל בנגרות ידניתקליבות, קליבות ועוד קליבות. בהצלחה.
Re: מה מומלץ בשביל מתחיל בנגרות ידנית
תיבנה שולחן מסיבי. זה הדבר הכי חשוב עבור עבודה בכלים ידניים.
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים | |||||