חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

סרטון שהכנתי על הקוביניר של המר שרכשתי לפני כחודשיים

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

סרטון שהכנתי על הקוביניר של המר שרכשתי לפני כחודשיים

הודעהעל ידי LASLOSHAY » 02 ספטמבר 2018, 07:53

שלום
מצרף סרטון על הקומביניר של המר שרכשתי.
מתנצל על האיכות -הסרטון מיועד עבור מחלקת קשרי לקוחות של פלדר.

אשמח לשמוע הערות מחבריי שיש להם מכשיר של המר .

https://www.youtube.com/watch?v=3M0jyCB_ipw
סמל אישי של המשתמש
LASLOSHAY
סופר משתמש

Re: סרטון שהכנתי על הקוביניר של המר שרכשתי לפני כחודשיים

הודעהעל ידי Se7eN » 02 ספטמבר 2018, 17:39

סקירה מעניינת...
שתי שאלות:
א. לא התייחסת בכלל לפונקציית המקצוע ופרייזר, מדוע?
ב. בכמה רכשת אותו, אם מותר לשאול?
Se7eN
מנהל פורום

הודעהעל ידי Isaac » 03 ספטמבר 2018, 07:59

תודה על הסקירה. אני מתכנן בעתיד לקנות מכשיר דומה, אבל לפי מה שאני רואה כאן עם המעט שנאמר. לא אקנה את המכשיר של המר, או מוצרים אחרים שלהם, מאחר ומנסיוני, השרשרת הכי טובה חוזקתה היא כחוזקת הלולאה החלשה ביותר! ואנו שומעים שהשרות לוקה בחסר, שהגימורים של המכשיר שמצד אחד נראה רציני וטוב ומצד שני כמו צעצוע סיני הכי זול שייש. לא הייתי רוצה להשקיע כסף רב (ולא גם מועט) על מכשיר שייתי צריך לתקוע לו או מתחתיו קרשים וזה חורק ושם שורק, כבר מההתחלה, ולפי מה שרואים ינו לפחות חלק אחד שבעוד שימושים אחדים ישבר גם כך. ובסופו של דבר במקום לעשות עבודות נגרות אצטרך לעשות עבודות תיקונים על מכשיר קלוקל.נכון ששי אומר שהמכשיר בסופו של דבר עושה את העבודה (אני מתאר לעצמי שאתה רק רוצה להיות נחמד ולא בוטה עם החברה), אבל נשאלת השאלה קודם, הרי הוא אמור לעשות משהוא לאחר ששילמת כסף רב כל כך (אני מתאר לעצמי). צפיתי בעבר בסרטונים של המר באנגלית ושם הם מתארים אותם כמכשירים כ"כ טובים ומצויינים, יתרה מכך, למדתי מנסיון בעבודתי בעבר שבאים הריקות לקוי או רע, לא חשוב כמה הכלי טוב, כי כלי שיושב כמו אבן כשצריך שירות ולא מקבלים אותו, עדי, כבר לקנות אבן זולה ויפה, שלפחות נהנה להסתכל עליה ולא להתעצבן בכל פעם שמסתכלים על הכלי שלא מקבלים עליו שירות, ויודעים שיכול היה להיות לו פוטנציה, לעשות דברים אלו ואחרים. תודות לשי שעוזר לנו להחליט, אנו רואים דברים שונים לגמרי. זו דעתי, ואני מצביע עם הכסף שלי!
Isaac
סופר משתמש

הודעהעל ידי LASLOSHAY » 03 ספטמבר 2018, 12:58

מספר הבהרות- 1. עלות מכשיר כזה באזור 50 אש"ח - בהחלט ויתרתי על שדרוג רכב...
2 המקצוע מצויין אין תלונות כלל
3. גם המסור חזק מאוד ולוקח הכל בקלות.
4.בסך הכל הבעיות מינוריות ניתנות לתיקון ולא משפיעות על העבודה לא מדובר על מוצר סיני מדובר על מכונה שהורכבה ממספר מכונות ויש לכך משמעות - הסרט נועד לשרות הלקוחות של היצרן ובגלל זה מופיעים רק הדברים השליליים בתקווה שאכן אקבל מענה.
5.לצערי במשך 10 חודשי המתנה חיפשתי אלטרנטיבה ולא מצאתי.
סמל אישי של המשתמש
LASLOSHAY
סופר משתמש

הודעהעל ידי davidic » 04 ספטמבר 2018, 02:56

LASLOSHAY כתב:
אשמח לשמוע הערות מחבריי שיש להם מכשיר של המר .

יש לי קומביניר של האמר, דגם קטן יותר (עגלה 2000 מ"מ)
הלאדה עושה את העבודה, כלומר יציבה וישרה, אבל באמת כבדה ומסורבלת. נובע בעיקר מהעובדה שהיא משמשת גם כגדר למקצוע, לכן היא ארוכה וגבוהה יותר מלאדה רגילה. אני משתמש באביזר לכוונון עדין, פותר חלק מהבעיה. יש לאדה נוספת שניתן לרכוש בנפרד, עם הנדסת אנוש טובה יותר- קטנה יותר, ועם ידית "מנוף" לנעילה, במקום ההברגה. לא ניסיתי, אני מסתדר עם הנוכחית, אבל אולי בעתיד.

לגבי היציבות, במכונה שלי לא נתקלתי בבעיה כזו, אבל היא כאמור קטנה יותר. אצלי גם אין את המגש המדובר.

לא הבנתי את הבעיה עם הסרגל. לי כרגע אין שולחן צד, אבל הזמנתי אחד, אשמח אם תוכל להסביר.

זמני אספקה אכן ארוכים. אבל מההתרשמות שלי וממה שמספרים אחרים בפורום, השירות מצויין הן במישור הטכני והן ברמה האנושית.

כוונון עדין ללאדה:
http://uk.feldershop.com/en/Sawing/Accessories/Fence-accessories/HAMMER-Fine-adjustment.html
לאדה ייעודית:
http://uk.feldershop.com/en/Sawing/Accessories/Fence-accessories/HAMMER-Circular-saw-rip-fence.html

המחירים אצל היבואן בד"כ זולים יותר ממה שמופיע באתר
davidic
משתמש ותיק

הודעהעל ידי jacob-a » 04 ספטמבר 2018, 06:41

יש לי כמה שנים את הקרייזיק של האמר, K3, ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו, כלי אמין, חזק, מדוייק ופשוט להפעלה.
ההמתנה למכונה הייתה ארוכה אבל שווה, היבואן, מאמא טכנולוגיה, נותן ונתן שרות מעל ומעבר לנדרש, גם היום שאני נזקק לו הוא זמין.
התקלות שהוצגו בסרטון הוידאו, לא מאפיינות מכונה גרמנית.
בכל מקרה תתחדש ותהנה.
jacob-a
סופר משתמש

הודעהעל ידי 1amiezer » 07 ספטמבר 2018, 08:52

שלום חברים למקצוע
שמי עמיעזר בעל סדנה לנגרות גדולה בחדרה
מכיר את מחמוד ממאמא טכנולוגיות כמעט עשור
רכשתי במשך שנים את כל המכונות לנגרות תוצרת HAMME
מקצוע A3 26 מקצוע עליון תחתון רוחב 26 סמ
מקצוע ספירלי 41 A3 41
משור סרט 30 סמ גובה חיתוך N4400
ומשור משולב פרייזר שני מנועים 5 כ"ס B3 WINNER
כל המכונות עובדות מצויין שנים ללא תקלות
לאחרונה עשיתי טעות והכנסתי למקצוע הספירלי עץ לא מתאים במידות וקרתה תקלה קטנה (פחית הגנה כניסה התכופפה)
מחמוד בא במיוחד מנצת לחדרה עם דף הוראות בגרמנית מהחברה באוסטריה ועבד בחום הנוראי של אוגוסט תיקן את התקלה הוא לא ביקש כסף על התיקון למרות שאמרתי לו מראש שעשיתי טעות והתקלה באשמתי התיקון לקח שעתיים בקרוב.
גם מכונה שקניתי מפיני מכוכב יאיר טופלה במסירות עי מחמוד אפילו שלא קניתי אותה דרכו.
אסכם המכונות ליגה לאומית והשרות לא רגיל ממש מעולה
חג שמח לכולם
1amiezer
משתמש ותיק

הודעהעל ידי 1amiezer » 08 ספטמבר 2018, 00:56

טעות בכתובת
לדעתי ומתוך הכירות מעמיקה עם חברת felder( נפגשתי עם מר פלדר ועם בנו בתערוכה במילנו לפני מס חודשים)

מר פלדר יוהאן איננו יודע לקרוא או להבין עברית. כך שהסרטון שערכת ביו טיוב מחטיא את המטרה
עדיף היה לשלוח אי מייל או מכתב לחברת פלדר היושבת באוסטריה מזה 50 שנה
לכתובת : KR-Felder-STASE 1
6060 HALL in Tirol
AUSTRIA
או E-Mail:[email protected]
שנה טןבה מלאת יצירה וכיף
א. עמיעזר חדרה
1amiezer
משתמש ותיק

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים