שלום חברים,
מעוניין לרכוש מקצוע עליון תחתון לשימוש ביתי/חובב. בתקציב שפוי.
אשמח להצעות?
שאלה נוספות - woodfast? המלצות/דיס המלצות...?
תודה רבה
מקצוע עליון תחתון
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מקצוע עליון תחתוןשלום חברים,
מעוניין לרכוש מקצוע עליון תחתון לשימוש ביתי/חובב. בתקציב שפוי. אשמח להצעות? שאלה נוספות - woodfast? המלצות/דיס המלצות...? תודה רבה
Re: מקצוע עליון תחתוןאתה צריך להגדיר צרכים (רוחב הקצעה) ותקציב. מה זה "שפוי" בעיניך? 2,000? 5,000? או 10,000?
בגדול בפורום יש המלצות חזקות על המקצוע של מטאבו, אתה יכול לחפש ולראות הרבה שממליצים עליו בתור הכלי הבסיסי ביותר ששווה לקנות. לא התנסיתי איתו אישית.
Re: מקצוע עליון תחתוןעקרונית מצטרף להמלצה על המטאבו.
אופציה נוספת למי שמחפש מכונה כבדה במחיר זול זה לחפש מציאות מנגריות שנסגרות. אני פספסתי לפני חודשיים (הגשתי הצעה למכרז, ונגר שאני מכיר זכה) מקצוע עליון תחתון רוחב 50 4 סכינים שוקל מעל טון, חדש כזה עולה בסביבות ה60 /70 אלף ש"ח, נמכר ב10 אלף מחברה בפירוק. סוכן מכונות היה מוכר את זה במצבו ב30 אלף. הרבה חובבים פה קנו האמר 26 או 30 במחיר יותר יקר מ10 אלף. אני מכרתי לפני כמה חודשים מקצוע עליון תחתון רוחב 60 ישן מאד, אבל תקין לגמרי ב5000₪.
Re: מקצוע עליון תחתוןמצטרף גם לשאלה, מעוניין גם לרכוש מקצוע עליון/תחתון (מעדיף יחד בגלל שיקול מקום).
שוקל לרכוש את המטאבו אבל אני חושש ש- 24 ס"מ של הקצעה יהיה קטן. ראיתי מקצוע, אומנם תחתון אבל 40 ס"מ של פרנהייט קרמיק, ועוד משאיר עם עודף מהמאטבו, הבעיה שלא ראיתי כאן בפורום המלצות עליהם. http://www.fahrenheit-ceramic.com/produ ... 7%95%D7%A2 האם יש חיה כזאת מקצוע עליון ותחתון סביב ה- 40 ס"מ עד 10,000 ש"ח (וכמובן מחברה אמינה)?
Re: מקצוע עליון תחתוןחדש אין דבר כזה, הדגמים הטובים של scm וכדומה עולים בסביבות ה40 אלף ₪, הדגמים המינימליים עולים בסביבות ה18 אלף.
יד שניה אפשר למצוא. אני גם מחפש, וכבר הייתי פחות או יותר אצל כל הסוכנים בארץ.
Re: מקצוע עליון תחתוןהבעיה נוצרת כשרוצים ליישר לוחות ארוכים (כ 2 מטר)
רחבים (15-20 ס"מ) ועבים (כ 2צול) וקצת עקומים. לדעתי במקרים האלה המטאבו יתקשה לבצע את העבודה בצורה טובה אם מסתכלים בטווח הארוך עדיף מקצוע 30 כבד מחברה מוכרת ניתן למצוא מכשירים כאלה מיד 2 במחירים שפויים. אני חושב שאביחי בזמנו רכש מכשיר כזה מיד שניה במצב טוב בכ6000 ש"ח. אני הייתי מדלג על השלב של המטאבו.
Re: מקצוע עליון תחתוןהיה לי מטאבו ועשיתי איתו הכל! מכונה מעולה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||