חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

500 זה מעט או הרבה

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: 500 זה מעט או הרבה

הודעהעל ידי arsar » 23 יוני 2008, 16:04

למה אתם מדברים על מספר החברים באתר? מה כל כך חשוב בזה? ראו את מעשה גדעון ו-300 המלקקים! לא הגודל! לא! האיכות רבותי!!! האיכות!!!
נער הייתי וגם גדלתי, ועד היום, כשאני כבר בגבורתי, אני תוהה איך כל אחד רואה מהרהורי ליבו שלו...
וכי מה אמרתי? למה התכוון משוררנו הדגול? למה כולם דיברו על תוכן האתר בהגיבם לדברי שהתיחסו אך ורק למבנהו?

"משה משה! אליך! בזמנו היו לך כוונות טובות - לפחות הצהרת עליהן - לשפר את מבנה האתר. אם יש כמעט 500 חברים ולא יותר מחמש הודעות ביום הענין אומר דרשני! אז משה! אליך שוועתנו, הך בסלע כי צמאים אנו! "

אלו היו מילותי! דיברתי רק על מבנה האתר! כמו שהיינו מדסקסים אולי - אם היינו קצת יותר מבוגרים ויודעים להעריך מעלותיה וחסרונותיה של עלמת חמד וחמוקיה המגרים... גופה ולא שכלה, נעריי! על שכלה נדבר לאחר שנדסקס דיינו את חמוקיה...
וואו, נסחפתי...
הבו לנו אתר מושך עין ולב, שובה עין וקל תנועה, עזוז ורב אייל - ומכאן נפליג בכוחנו שלנו יהא אשר יהא...
סמל אישי של המשתמש
arsar
סופר משתמש

דיון חשוב מאוד - תודה!

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 23 יוני 2008, 17:01

רציתי להגיד תודה ליאיר שהעלה את הדיון הזה על סדר היום, ולכל החברים שתורמים את דעתם ולאלה שעוד יתרמו...

אני בכוונה לא רוצה לכתוב כרגע את דעתי בעניין, אלא באמת לשמוע מה כולם חושבים על הנושא. מדיון כזה אני יכול לקבל הרבה דגשים לגבי באיזה מסלולים כדאי להשקיע יותר מאמץ בפיתוח.

אם הייתי יכול הייתי עושה הכל (בין אם זה לכתוב המון תוכן איכותי ובין לשפר את מראהו ויעילותו של האתר) אבל אין לי את המשאבים (וגם חסרה לי הרבה יכולת) כדי לעשות הכל, ולכן אני חייב להיות די סלקטיבי בבחירותי.

רק עדכון על מצב האתר: כיום האתר ממוקם פיזית (המחשב) בחו"ל על גבי שרת לא חזק במיוחד וזה גורם להרבה בעיות טכניות של מהירות ותקלות.

כמו שחלקכם יודעים, אני בתהליכים להעביר את האתר לשרת מהיר וחזק יותר כאן בישראל, דבר שיתן לכולם איכות גלישה הרבה יותר טובה ויפתור רבות מהבעיות שנתקלים בהן היום החברים. כמו כן אני עובד על שידרוג התוכנה של האתר למשהו חדיש יותר - שיפתור בעיות נוספות הקיימות היום (בעיית הזיהוי שיש לחלקכם ועוד רבות וטובות).

לגבי העיצוב, מדובר במגבלה שלי - אישית - אין לי ממש חוש לעניין ולכן חלק מהדברים פה נראים כמו שהם - אתם מוזמנים להציע הצעות.

כל הדברים הללו צפויים לקרות בעתיד הלא רחוק - אני עדיין לא יכול להתחייב על תאריכים שכן רוב העניין לא תלוי בי כלל. אבל ברגע שאדע גם אתם תדעו.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: למשה ידידנו - דיון חשוב מאוד!

הודעהעל ידי arsar » 24 יוני 2008, 07:29

משה ידידנו -
כדי להפיס דעתך: בשבילנו אתה האבא והאמא של האתר - ועל כך תודה רבה!
אבל לאבא ואמא אומרים גם "הב לי הב..."
וכי אל מי נבוא בדרישות? ובטח גם נמשיך בכך!
ובכל זאת אנא קבל מלים אלו ברוח טובה. רבים בטח ממתינים, מקוים ומצפים לשיפור פני האתר כפי שאמרת. ולכך כוונו דברי.
לא אוכל לבוא אליך בטענות על תוכן האתר כל זמן שאתה עושה זאת מאהבת הנושא, כתחביב ולא כפרנסה. במצב הנתון תוכן האתר תלוי בנו המשתתפים לא פחות מאשר בך. כולנו שותפים למעשה התוכן, מי יותר ומי פחות כיכולת כל אחד ואחד.
אז אנו איתך במאמץ למשוך את העגלה! רק זרוק לנו מילות עידוד ומידע מפעם לפעם - ואנו נחזיר לך כגמולך.[/b]
סמל אישי של המשתמש
arsar
סופר משתמש

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים