הי
יש לי שעון יד ישן שהזכוכית שלו שרוטה ואני מעוניין ללטש את הזכוכית שלו, מישהו מבין בזה, יודע משהו על זה, מכיר מישהו שעוסק בזה?
תשובה לשאלתכם, לא, לא ניתן להחליף את הזכוכית, השעון בן כ 30 שנה ולא ניתן להשיג זכוכית כזו.
תודה מראש לעונים
מישהו מבין בליטוש זכוכית?
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מישהו מבין בליטוש זכוכית?הי
יש לי שעון יד ישן שהזכוכית שלו שרוטה ואני מעוניין ללטש את הזכוכית שלו, מישהו מבין בזה, יודע משהו על זה, מכיר מישהו שעוסק בזה? תשובה לשאלתכם, לא, לא ניתן להחליף את הזכוכית, השעון בן כ 30 שנה ולא ניתן להשיג זכוכית כזו. תודה מראש לעונים "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
Re: מישהו מבין בליטוש זכוכית?יש לי גם מספר שעונים בני יותר מ-30 שנה, שרוטים, כשאני מפעיל לחץ קטן על מרכז "הזכוכית", יש כניעה זעירה. כיוון שנפלו גם מספר פעמים והרגשתי אותם ביד, אני מסיק כי זה פלסטיק, אולי סוג של אקריליק (פרספקס בכינויו),
ולכן אחרי כל הסיפור הכמעט מיותר הזה, הייתי מנסה פוליש אשר משמש לליטוש פרספקס וגרורותיו, אצל ספקי ו/או יצרני מוצרי פרספקס.
Re: מישהו מבין בליטוש זכוכית?השבוע קניתי מלטשת flex שלפי המפרט הטכני שלה העלה החיפוש בגוגל שהיא מלטשת להרבה חומרים שונים ובין היתר גם לזכוכית ...ופרספקט. אתה מוזמן ליצור קשר ולתאם איתי ....ולבוא עם השעון. אני גר בהרצליה...0522716459
Re: מישהו מבין בליטוש זכוכית?יהודה..אהלן
גם דרימל יש לי....אז אתם מוזמנים להשאיל אותו במידת הצורך.
Re: מישהו מבין בליטוש זכוכית? ושאלהבמכונית שלי מדגם פאסאט, נוצרה עכירות על הפנסים הקדמיים, האם גם אותם ניתן ללטש. אשמח להתייחסות ותגובה. אגב במוסך של פולקסוואגן אומרים שניתן ללטש טרם ניסית אצלם.
Re: מישהו מבין בליטוש זכוכית?זה ישמע (יקרא) הזוי...
נסה עם משחת שיניים פשוטה, עם וצמר גפן. הרבה עבודת יד מהירה ותקבל עדשה לטושה. בשעון הישן שלי זה עבד
Re: מישהו מבין בליטוש זכוכית? ושאלהתודה על התשובות, אני חייב לציין שהופתעתי מהתגובות, הייתי בטוח שההודעה תישאר ריקה.
ולתשובות, בשעון שלי זה אכן זכוכית ולא פלסטיק או פרספקס. מדובר בשעון "סייקו". ליטוש ברמה של הברקה לא יעזור כי בזכוכית יש ממש חריצים עמוקים יחסית (ובעבר הברקתי את הזכוכית וזה החזיק לזמן קצר). צריך ליטוש ברמה של הורדת שכבה. ההצעה של יהודה נראית לי מתאימה יותר גם בגלל שהציע קפה יהודה אני אצור איתך קשר טלפוני השבוע ונתאם איציק, אני אשאיר בתמונה. אם זה יצליח נקים אתר "חובבי מלטשי שעונים וזכוכית" "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים | |||||