https://youtu.be/ooVHQcQSnvA
היי חברים ,
מישהו נתקל במוצר הזה?
מכיר משהו דומה? אני צריך לעשות מין חריצים זהה מאוד למה שיש בסרטון
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
עזרה בהכנת חריצים
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עזרה בהכנת חריציםhttps://youtu.be/ooVHQcQSnvA
היי חברים , מישהו נתקל במוצר הזה? מכיר משהו דומה? אני צריך לעשות מין חריצים זהה מאוד למה שיש בסרטון Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Re: עזרה בהכנת חריציםזה נקרא מולטיטול, באנגלית Oscillating Multi-tool. יש של חברת פיין כמו בסרטון אבל גם לכל חברות כלי העבודה האחרות (מקיטה בוש דיוולט וכו'). לי יש של מקיטה, זה כלי נחמד מאוד שיש פעולות שרק הוא יכול לבצע (מבחינת כלים חשמליים).
ספציפית בסרטון יש גובל עומק, לא זוכר שראיתי כזו תוספת כשאני בדקתי דגמים, אבל אולי זה כן קיים גם בדגמים אחרים.
Re: עזרה בהכנת חריציםממליץ עליו לעבודות כאלו? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Re: עזרה בהכנת חריציםהפונקציה הזאת של המולטי-טול מיועדת בעיקר לפתיחת מלבנים בקיר גבס להתקנת אביזרי חשמל או כל דבר אחר, חיתוך משקוף משיק לריצוף, ישור שפה של חיפוי קיר או ריצפה וכד'.
לגבי השימוש כפי שמראים בסירטון, תלוי עד כמה מדויק אתה רוצה את ה-MORTISE. בכל מיקרה תצטרך להוסיף התאמה באמצעות מפסלות ואת החיתוך הראשוני תוכל לבצע עם משור יפני או דומה לו באופן יותר מדויק. Alex the Cheesepenter
Re: עזרה בהכנת חריצים
מסכים עם כל מה שנכתב מעלי. בנוסף, שים לב, הכלי הספציפי שבסרטון (של Fein) משווק בצורה אגרסיבית ברשתות החברתיות על ידי פורום נגרות אחר. זה כלי יקר כיוון שהוא ה"רולס רויס" של הכלים מהסוג הזה (מולטי טול) ומיועד לעבודה אינטנסיבית של מתקינים\שיפוצניקים ופחות לנגרים. אם כבר אתה קונה כזה, הייתי הולך על אחד זול יותר של חברה אחרת. ההבדלים משמעותיים. כמו כן, כמו שאלכס כתב, המגרעת שהכלי יוצר, לא מדוייקת מספיק לצרכי נגרות. תנסה מסור ידני ומפסלת (שוב, כמו שאלכס כתב), תתפלא לאיזה דיוק אפשר להגיע עם קצת אימון.
Re: עזרה בהכנת חריציםיש לי כלי כזה של דיוולט
כלי מעולה אבל אין לו הרבה שימוש בנגרות.
Re: עזרה בהכנת חריצים
מה הכוונה ב"כאלו" ? בסרטון יש יצירה של מגרעת (אני חושב שזה הביטוי הנכון אגב, ולא חריץ) אבל לי לא ברור מה הייעוד שלה. אפשר ליצור אותה בקלות באמצעות שימוש בכלים ידניים, אך כמובן שזמן העבודה יהיה ארוך יותר. אפשר גם עם ראוטר, ובטח יש עוד שיטות. אבל דווקא ההדגמה הזו כן מתאימה לא רע למולטיטול, כמובן עם סטיית דיוק מסוימת. בגדול היתרון של הכלי הזה לעבודות עץ הוא בחיתוכים של חורים שהם מרובעים, בגלל שהכלי נכנס בקו ישר לתוך החומר, מה שהופך אותו לייחודי מסוגו למיטב ידיעתי.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים | |||||