על ידי Alex Milch » 06 אפריל 2018, 10:19
נעים לדעת שעזרתי הועילה.
1. אני עומד מאחורי ההמלצה לגבי החומרים, לביד איכותי עם חיפוי פורמייקת גב. הכי קל ונוח יהיה לבנות ארגזים במידה ויהיה לך נוח "לטפל" בהם. המשמעות היא דפנות כפולות דבר שמתבטא בתוספת עלות חומרים.
2. נכון להיום "פורמקס" הוא המפעל המייצר ו"אורצ'ארד" בעלי השליטה. יחד עם זאת, יש חומרים ודגמים שהם לא חולקים ביניהם. אין הגדרה לגבי יעוד החזיתות, אתה יכול להשתמש באותן חזיתות לארונות מטבח, אמבטיה או בגדים. "אורצ'ארד" מאפשרים להזמין דלת בדגמים מסוימים (כמו מסגרת עם מילואה) עם חלוקה מעל מידת גובה מסוימת.
חזיתות עם צביעה מאד יקרות משני המקורות.
באפשרותך לקחת MDF ירוק בעובי 17 מ"מ עם ציפוי מלמין לבן בשני הצדדים וכדי להעניק את המראה הכפרי אפשר להצמיד מסגרות מפרופילים שונים של עץ בוק שניתן לרכוש בחנויות פירזול לנגרים. עלות צביעת שלייפלאק במצבעה 250-350 שקלים/מ"ר.
3. צור איתי קשר בענין הסגירה (O52-8732225, אם תרצה). במידה והתשתית ישרה ומפולסת, אני מעדיף במה שבמידת הצורך גם אותה ניתן לפלס.
4. תתעלם מן השאלה שלי, אתה יכול להזמין את החזיתות בכל מידה שתרצה, אין כל סטנדרט. 2 מ"מ מרווח בין החזיתות, זו החלטה אמיצה לאור המימדים הסופיים של הארון. שתי החברות מספקות את החזיתות עם סטיה של 0.5+/- מ"מ (לא תמיד). לכן הייתי הולך על 2.5 מ"מ חישוב תאורטי.
Alex the Cheesepenter