חג שמח
האם מכירים את המשור המצורף בקישור? אשמח לקבל חוות דעת
https://www.drapertools.com/product/823 ... mplete-Kit
חוות דעת על משור
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חוות דעת על משורחג שמח
האם מכירים את המשור המצורף בקישור? אשמח לקבל חוות דעת https://www.drapertools.com/product/823 ... mplete-Kit
Re: חוות דעת על משורלא מכיר
רק שים לב שהלהב קטן מאוד... גובה חיתוך ב-90 מעלות הוא 60 ממ
Re: חוות דעת על משוראם אתה מעוניין לייבא, המחיר בארץ אחרי הובלה ומיסים וללא אחריות לא מצדיק את כאב הראש. בוש או דיוולט מוצלחים יותר ובשניהם תקבל עודף מ-4000 ש"ח..
Re: חוות דעת על משור
לפי התאור מדובר על משור עם שולחן יציקת ברזל ועם עגלה. יש בוש או דיוולט עם הדברים הללו?
Re: חוות דעת על משורכשהשולחן אינו ישר, העגלה עם חופש והגדר עקומה אין בהם שום טעם אמיתי.
המותג דרפר הוא סיני, בארץ אני חושב שאפשר לרכוש את "אחיו" לפס הייצור.. אפשר תמיד ללכת על SHEPPACH ודומיו. קח בחשבון שהמשלוח לארץ יעלה לך לא מעט והמס שתשלם הוא גם על עלות המשלוח.. לי יש דיוולט 745, בניתי לו שתי SLEDS אחת קטנה ואחת גדולה, קניתי מסילות באינטרנט והכל טוב מאד.. הוא עלה לי בארץ עם סטנד מתקפל לשינוע ואכסון 3800 ש"ח.
Re: חוות דעת על משור
צודק לגמרי! יש לי מקיטה mlt100, שגם לה יש עגלה והכל ואני חייב לומר שזה לא שווה כלום! הייתי צריך לבנות גדר חדשה כי מה שהגיע עם המסור היתה נוראית ובעגלה אני בכלל לא משתמש (בגלל התזוזות). דבר נוסף שכדי לבדוק זה את הרוחב של המסילות בשולחן, שלי ממש דקות ולכן אני לא יכול לקנות אביזרים למסור שזה די מבאס. שורה תחתונה, לא יצא לי להשתמש בעוד מסורים בסגנון הזה אבל אני בהחלט יכול לומר שכדי לך להסתכל קצת ביו טיוב על הדעות של אנשים לפני שאתה קונה.
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־14 אורחים | |||||