אני מתכנן שולחן פינת אוכל. אני יסית חדש בתחום נגרות רהיטים וכדומה, ואין לי עדין מקומות לרכישת חומרים.
איפה ניתן לרכוש עצים קשים לנגרות באיזור כפר סבא?
היכן ניתן לרכוש מילוי אפוקסי?
האם מחיר של כ10000 שח לקו"ב אלון צרפתי סביר לעץ מהוקצע?
תודה
מחסן עצים לנגרות
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מחסן עצים לנגרותאני מתכנן שולחן פינת אוכל. אני יסית חדש בתחום נגרות רהיטים וכדומה, ואין לי עדין מקומות לרכישת חומרים.
איפה ניתן לרכוש עצים קשים לנגרות באיזור כפר סבא? היכן ניתן לרכוש מילוי אפוקסי? האם מחיר של כ10000 שח לקו"ב אלון צרפתי סביר לעץ מהוקצע? תודה
Re: מחסן עצים לנגרותבאזה"ת סגולה יש את מי השרון שמוכרים עצים קשים מכל הסוגים. המחירים לא משהו בכלל לדעתי אבל יש להם מלאי והיצע מצוינים.
10K לאלון לטעמי יקר מדי. המחיר אגב נקבע גם לפי העובי (עבה יותר=יקר יותר באופן יחסי) איפוקסי - לא מכיר.
Re: מחסן עצים לנגרותאמיר,
אפוקסי למילוי אתה יכול לקנות בסרמט. הם יושבים באור עקיבא. רכשתי ערכה מלאה מהם לפני חודש ולא השתמשתי הכל סגור באריזה מקורית. אם אתה מעוניין אני מוכר במחיר מופחת. הטלפון שלי 0525565248 רונן
Re: מחסן עצים לנגרותבמי השרון (שהם הכי זולים שאני מכיר ביחס להיצע שלהם) מחיר של אלון לבן 1 אינצ הוא 8000 ו2 אינצ 11000 שניהם לקוב.
מי השרון לא מקציעים ממה שאני יודע ואני קונה רק שם אבל בכמויות קטנות. במקרה של אלון, כדי לבדוק בעוד מחסנים כי זה יחסית עץ נפוץ. לגבי ההקצעה, יש הבדל בין מוקצע ומיושר לסתם הקצעה מ2 צדדים במקצוע עליון ( רק עליון יוריד את השכבה הלא יפה אבל לא יתקן את העיוותים). באותה נשימה אומר לך שבעץ אלון במיוחד יש הרבה מתח, מה שאומר שלאחר הקצעה ויישור (הכוונה למקצוע עליון ותחתון) במידה ותחתוך אותו, סיכוי סביר שהוא יתעקם שוב. לכן רצוי לחתוך ולאחר מכן להקציע. ולגבי האפוקסי, אני קניתי בת״א ברחוב יפו, עלה לי אם אני זוכר נכון 80 שח לליטר וחצי סה״כ (2 החומרים יחד) נראה מדהים!
Re: מחסן עצים לנגרות
המחירים של מי השרון וכל ספק תלויים גם ביחסים איתם ובכמויות שאתה קונה. אז לא כדאי לפרסם מחיר סתם, כי הוא לא בהכרח מייצג. אני למשל קיבלתי מהם הצעה זולה יותר לפני מספר חודשים, לכמות לא גדולה דווקא וללא קשר קודם, אך חבר נגר שקונה מהם באופן די קבוע (אם כי בכמויות לא ענקיות) מקבל מחירים זולים בהרבה ממה שציינת.
Re: מחסן עצים לנגרותתודה לכל העונים.
רונן תודה. אני אהיה איתך בקשר כשאגיע לגשר.
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||