Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
ביקור בעיר מיקי ביפן
20 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
ביקור בעיר מיקי ביפןביקור בעיר מיקי ביפן אצל שתי משפחות שמיצרות כלי עבודה באופן מסורתי 3דורות שלי ידע למי שמעוניין בפרטים שיצור קשר איתי.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Re: ביקור בעיר מיקי ביפןמדהים!
בטח מעוניין!
Re: ביקור בעיר מיקי ביפן0546855009 דבר איתי בווצאפ Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Re: ביקור בעיר מיקי ביפן
אני בעד הסבר בגלוי לכולם. בשביל מה המסתורין הזה?
הנה פיתרון חלקי של המיסתורין: הבחור טוען שהוא נציג/משווק/סוכן של היפנים. כיוון שהוא לא שולט ברזי השיווק, הוא ממשיך לתפקד כטבח של מסעדה וסוג של מוליך שולל את היפנים... קומבינטור? עד שהנערה לא תפתח את פיה לא נהיה בטוחים... Alex the Cheesepenter
Re: ביקור בעיר מיקי ביפןאלכס חמוד 1.אני השף של רשת אגדיר (בכל זאת 17 שנה במקצוע) 2.אני לא סוחר של שום דבר 3.אני מטייל ביפן 4.רכשתי המוןמכלים בטיול והכרתי המון יצרנים5. אני לא נציג שלהם אלא מדבר יפנית ויכול לעזור למי שרוצה לקנות כולל לדאוג למשלוח מכיוון שהדואר ביפן מאד זול לעומט מה שאנשים חושבים 6.אני סטודנט במלטב חולון בקורס נגרות של משרד העבודה אף פעם ולא לרגע התיימרתי להבין את מקצוע הנגרות אני רק התחלתי ללמוד. חבל שהראש מעווט וחושב שיש פה קומבינה.
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Re: ביקור בעיר מיקי ביפןפיני הרכישת כלים ביפן מלווה בשאלון שהיפנים שואלים לפני שהם מכינים את המפסלת שאלות כגון סוג העץ שאתה משתמש בו ומשקל הפטיש שאתה עובד איתו ואז אתה מקבל אופציות בחירה כל מה שאני מציע הוא לעזור בדיבור מולם מכיוון שאף אחד שם לא מדבר אנגלית אתה מוסמן לראות ולהרגיש את הכלים שרכשתי לעצמי ולהתרשם מהעבודה והגימור אני נתקלתי בזה בסכינים שלהם ועכשיו גם בציוד נגרות התשלום מתבצע אליהם ולא אלי כך שאני לא עושה שום דבר למטרת רווח ולכן אני לא מפרסם מחירים בפוסטים אין לי צורך... Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
הנה פיתרון חלקי של המיסתורין: הבחור טוען שהוא נציג/משווק/סוכן של היפנים. כיוון שהוא לא שולט ברזי השיווק, הוא ממשיך לתפקד כטבח של מסעדה וסוג של מוליך שולל את היפנים... קומבינטור? עד שהנערה לא תפתח את פיה לא נהיה בטוחים...[/quote]כתבתי לך.. ואתה מוזמן לקפוץ לפרופיל שלי בפייס ולהתרשם מהטיול ביפן.. מדינה מדהימה עם תרבות יפה ואוכל מטורף. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
תודה על המידע והעזרה! אל תתרגש מתגובות לא מפרגנות, למרבה הצער זה קורה לפעמים בפורום. אשמח לשמוע מחירים לדוגמה - פשוט כדי לדעת האם זה בכלל בטווח שאני יכול להרשות לעצמי. לא בצורה מחייבת, אלא רק סדר גודל יספיק.
20 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־15 אורחים | |||||