חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

בניית מזנון

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: בניית מזנון

הודעהעל ידי Se7eN » 29 אוקטובר 2017, 11:04

amithr0 כתב:הלכתי לשטיין בהצעתכם והוא המליץ לי לא ללכת על בוצ'ר אלון כי זה מאוד יקר(2000 שקל למ"ר לפיו) והוא המליץ לי ללכת על פלטות מאלון מודבק שהוא מכין לי ע"פ מידות שאני מזמין וזה מוזיל בהרבה האם זה ממולץ גם או שזה עדיין יהיה מאוד יקר ועדיף לקחת כבר את הסנדוויץ מצופה פרוניר?

2,000 שקל למ"ר נשמע לי כמו מחיר מוגזם לחלוטין.
מה המחיר שהוא מציע בשביל פלטה מודבקת?
בכל מקרה מבחינת מחיר כנראה שפלטת סנדביץ' עם פורניר תהיה זולה יותר, אם תשווה את המחירים תוכל להחליט מה אתה מעדיף.
אגב באופן אישי אני לא אוהב רהיטים מצופי פורניר, אבל זו כמובן בחירה מקובלת בעולם הנגרות התעשייתית.
ואגב ברחוב ובסביבה של שטיין יש עוד מחסנים, אתה יכול לעשות סיבוב אם אתה באיזור.
נערך לאחרונה על ידי Se7eN בתאריך 29 אוקטובר 2017, 11:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
Se7eN
מנהל פורום

הודעהעל ידי Alex Milch » 29 אוקטובר 2017, 11:05

amithr0 כתב:תודה רבה לכולם!
הלכתי לשטיין בהצעתכם והוא המליץ לי לא ללכת על בוצ'ר אלון כי זה מאוד יקר(2000 שקל למ"ר לפיו) והוא המליץ לי ללכת על פלטות מאלון מודבק שהוא מכין לי ע"פ מידות שאני מזמין וזה מוזיל בהרבה האם זה ממולץ גם או שזה עדיין יהיה מאוד יקר ועדיף לקחת כבר את הסנדוויץ מצופה פרוניר?

עמית, אינני מכיר סוחרים באזור ירושלים אך המחיר שהוצע לך הוא פשוט מופקע וכנראה כך יהיה גם התחליף שמציעים לך.
לדעתי, אין שום ערך מוסף למיזנון כמו שתארת כאשר הוא בנוי מעץ מלא. אם אינך מנוסה מספיק בעבודה עם עץ מלא/גושני, עדיף שתבנה מלביד אוקומה 20 מ"מ + חיפוי פורניר משולש בהדבקה עצמית עם דבק מגע לאחר הרכבת המיבנה.
Alex the Cheesepenter
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הודעהעל ידי Eliyahoo » 29 אוקטובר 2017, 12:14

Alex Milch כתב:
amithr0 כתב:תודה רבה לכולם!
הלכתי לשטיין בהצעתכם והוא המליץ לי לא ללכת על בוצ'ר אלון כי זה מאוד יקר(2000 שקל למ"ר לפיו) והוא המליץ לי ללכת על פלטות מאלון מודבק שהוא מכין לי ע"פ מידות שאני מזמין וזה מוזיל בהרבה האם זה ממולץ גם או שזה עדיין יהיה מאוד יקר ועדיף לקחת כבר את הסנדוויץ מצופה פרוניר?

עמית, אינני מכיר סוחרים באזור ירושלים אך המחיר שהוצע לך הוא פשוט מופקע וכנראה כך יהיה גם התחליף שמציעים לך.
לדעתי, אין שום ערך מוסף למיזנון כמו שתארת כאשר הוא בנוי מעץ מלא. אם אינך מנוסה מספיק בעבודה עם עץ מלא/גושני, עדיף שתבנה מלביד אוקומה 20 מ"מ + חיפוי פורניר משולש בהדבקה עצמית עם דבק מגע לאחר הרכבת המיבנה.

אלכס, אפשר לשאול מה זה פורניר משולש ? חיפשתי את המושג ברשת ולא מצאתי. תודה.
סמל אישי של המשתמש
Eliyahoo
מנהל פורום

הודעהעל ידי Alex Milch » 29 אוקטובר 2017, 13:03

זה גליון שעשוי מ-3 שכבות של פורניר מודבקים בשתי וערב, שיכבה אחת של הפורניר הרצוי + 2 של גבון/אוקומה. זה מוצר שמיועד להדבקה עצמית של פורניר בדומה לעבודה עם פורמייקה.

ניתן להזמין את הגליון בכיווני הדבקה שונין, עם הפנים לרוחב או לאורך, את כל השכבות מאותו פורניר ובאותו כיוון ואז כש מצפים לוח על שתי פאות זה נראה כמו גוש עץ.
הכל ענין של מה רוצים לראות וכמה רוצים לשלם.
Alex the Cheesepenter
סמל אישי של המשתמש
Alex Milch
סופר משתמש

הודעהעל ידי Eliyahoo » 29 אוקטובר 2017, 15:23

Alex Milch כתב:

זה גליון שעשוי מ-3 שכבות של פורניר מודבקים בשתי וערב, שיכבה אחת של הפורניר הרצוי + 2 של גבון/אוקומה. זה מוצר שמיועד להדבקה עצמית של פורניר בדומה לעבודה עם פורמייקה.

ניתן להזמין את הגליון בכיווני הדבקה שונין, עם הפנים לרוחב או לאורך, את כל השכבות מאותו פורניר ובאותו כיוון ואז כש מצפים לוח על שתי פאות זה נראה כמו גוש עץ.
הכל ענין של מה רוצים לראות וכמה רוצים לשלם.

תודה על ההסבר.
סמל אישי של המשתמש
Eliyahoo
מנהל פורום

הודעהעל ידי israel » 02 נובמבר 2017, 11:21

Se7eN כתב:
amithr0 כתב:הלכתי לשטיין בהצעתכם והוא המליץ לי לא ללכת על בוצ'ר אלון כי זה מאוד יקר(2000 שקל למ"ר לפיו) והוא המליץ לי ללכת על פלטות מאלון מודבק שהוא מכין לי ע"פ מידות שאני מזמין וזה מוזיל בהרבה האם זה ממולץ גם או שזה עדיין יהיה מאוד יקר ועדיף לקחת כבר את הסנדוויץ מצופה פרוניר?

2,000 שקל למ"ר נשמע לי כמו מחיר מוגזם לחלוטין.
מה המחיר שהוא מציע בשביל פלטה מודבקת?
בכל מקרה מבחינת מחיר כנראה שפלטת סנדביץ' עם פורניר תהיה זולה יותר, אם תשווה את המחירים תוכל להחליט מה אתה מעדיף.
אגב באופן אישי אני לא אוהב רהיטים מצופי פורניר, אבל זו כמובן בחירה מקובלת בעולם הנגרות התעשייתית.
ואגב ברחוב ובסביבה של שטיין יש עוד מחסנים, אתה יכול לעשות סיבוב אם אתה באיזור.

יכול להיות שהמחיר שהוצע לך הוא למטר קוב ולא למטר מרובע? כי זה נשמע יותר הגיוני.
israel

הודעהעל ידי הרואה » 03 נובמבר 2017, 12:41

נשמע פחות הגיוני.
לשטיין לא תמיד יש חשק לחובבים...
הרואה
סופר משתמש

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים