חיפשתי בחנויות הפרזול ולא מצאתי צירים וברגים זעירים
מאלו המשמשים לתיבות תכשיטים ו/או תיבות תה,
רוחב הציר (מסוג ציר ספר) כאשר הוא מקופל, כ-5 מ"מ
יש למי שהוא מידע בעניין
המיני חוזר לאופנה
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
המיני חוזר לאופנהחיפשתי בחנויות הפרזול ולא מצאתי צירים וברגים זעירים
מאלו המשמשים לתיבות תכשיטים ו/או תיבות תה, רוחב הציר (מסוג ציר ספר) כאשר הוא מקופל, כ-5 מ"מ יש למי שהוא מידע בעניין
Re: המיני חוזר לאופנהחפש בחנויות המוכרות ציוד לעבודות יצירה. למשל, "אומנות לכל", ברנדייס 1 פינת אחוזה ברעננה, טלפון: 09-7741843
Re: המיני חוזר לאופנהבאזור המרכז צריך להיות גם אצל:
1. "אבגד" ככר המושבות 2. אצל שותף/אח שלו נדמה לי רח' החשמל לא רחוק מן הככר 3. "ברוק" התחלת רח' יפו מצד ימין גם לא רחוק מן הככר כל אלו חנויות לחלקי תכשיטים אופנתיים ויצירה.
"פנאי לי" בתל אביב דרך מנחם בגין, ליד עזריאליאם אתה גר בת"א,
זאת חנות טובה וגדולה.
כנראה שהמיני לא חוזרתודה לכולם על התגובות,
בדק בדקתי כמעט את כל ההמלצות ולא מצאתי מבוקשי אצטרך לחזור ל OBI תודה
האופנה עדיין לא עזבה את הצפוןיש חנות בכרמיאל שמצאתי בה צירים כאלו, השבוע אהיה במרכז , במידה ועדיין אתה מעוניין בהם, אוכל להביא לך.
כמה להביא ?
Re: האופנה עדיין לא עזבה את הצפוןתודה תודה
בינתיים מצאתי צירים - אך ללא ברגים את הצירים מצאתי בחנות רגילה לאספקה טכנית, אך הברגים הקטנים ביותר שהם מחזיקים אלו מה שמכונה בשפת הברגנים 2.5 על 3 ונראה לי שמה שיעשה את העבודה אלו 1.5 על 2 או קטנים יותר.... בכל אופן תודה על הרצון לעזרה, אבל בכל זאת היכן החנות? אני אמור להיות בצקלון בימים הקרובים וזה די קרוב לכרמיאל.
Re: האופנה עדיין לא עזבה את הצפוןתנסה לבדוק בתל אביב רח' בית אלפא לכיוון מזרח מול המדביק יש חנות לכל סוגי הברגים.
Re: האופנה עדיין לא עזבה את הצפוןהי ישראל,
אם אתה בצפון ובא לך לעבור דרכי (עוספיה), יש לי את הברגים הללו ו(קטנטנים) אוכל לתת לך. כאשר הצטרכתי, הסכימו למכור לי לא פחות מ-1000. 04-8392323 "אדמה אומנויות" אלכס
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־2 אורחים | |||||