מישהוא יכול להפנות למידע או להסביר כיצד מטביעים בעץ קישוטים כמו צדף , אבנים צבעוניות או פיסות זכוכית, נתקלתי בזה בחפצי נוי כאילו עתיקים או קתות של אקדחים ורובים.
תודה
אבנים טובות ומרגליות
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
אבנים טובות ומרגליותמישהוא יכול להפנות למידע או להסביר כיצד מטביעים בעץ קישוטים כמו צדף , אבנים צבעוניות או פיסות זכוכית, נתקלתי בזה בחפצי נוי כאילו עתיקים או קתות של אקדחים ורובים.
תודה
Re: אבנים טובות ומרגליותישראל
אני עשיתי זאת עם קליפות ביצים. וראיתי כיצד עושים זאת במרוקו. בעקרון את צריך לצייר את הדגם על משטח העץ .אחכ בעזרת מפסלת אתה יוצר חריץ בהתאם .במידה ואתה משבץ בקליפות ביצים (חשוב מאוד קודם לכך להסיר את קליפת הממברנה הפנימית של קליפת הביצה-שתי שכבות) או בעץ בהיר , מרח דבק נגרים בתוך החריץ ושבץ. לאחר יבוש לטש היטב.
Re: אבנים טובות ומרגליותהי ישראל
בעקרון אני יודעת שמשלבים זאת עם היפוקסי (לא הדבק).
Re: אבנים טובות ומרגליותישראל, אין לי שום מושג איך עושים את זה, אני מבין שיש צורך במיומנות. בכל מקרה - הייתי די נבוך אם הייתי צריך לשבץ ביצים.
Re: אבנים טובות ומרגליותאני חופר באינטרנט, ולא מוצא דוגמא של הטבעה כזו,
פיני, אולי אחפש ב"הטבעת ביצים..."?
Re: אבנים טובות ומרגליותהסורים מתמחים בזה, ביום שישי אם יש לך זמן תדליק את האוטו ותן קפיצה לדמשק, תתקשר משם אני צריך כמה דברים
Re: אבנים טובות ומרגליותעל הפתרון קיבלת תשובה טובה מאליקו (ראה לעיל), ובנוסף: לפני כמה שבועות עניתי על השאלה בפינה של "הכל דיבורים" + אתר העוסק בכך.
שיהיה בהנאה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־3 אורחים | |||||