קניתי שולחן אוכל באיקאה. השולחן עשוי משבבית אירופאית דחוסה מצופה בפורניר
ליבנה וגימור של לקה אקרילית שקופה. ברצוני להקהות את הגוון של השולחן.
מה עלי לעשות? באיזה חומרים רצוי להשתמש?
כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופה?
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופה?קניתי שולחן אוכל באיקאה. השולחן עשוי משבבית אירופאית דחוסה מצופה בפורניר
ליבנה וגימור של לקה אקרילית שקופה. ברצוני להקהות את הגוון של השולחן. מה עלי לעשות? באיזה חומרים רצוי להשתמש?
Re: כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופשאלה ללבבי בה כול הניתונים...
אז כך לקנות לקה אקרילית מגוונת או לקה אקרילית שקופה וגוון לבד .. לשייף את השולחן עם נייר 320 ולצבוע כמה שכבות של הלקרה האקרילית המגוונת משכבה עד כמה שצריך ורצוי... אפשר בהתזה ומומלץ או בהברשה... לסיום אפשר אבל לא חובה לעשות שכבה נוספת של לקה אקרילית שקופה להעמקת המראה והגנה על השכבה המגוונת
Re: כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופתודה על התשובה המהירה.
יש לי מספר שאלות נוספות 1. לשייף ביד או עם מכונה עדינה (החשש שלי לפגוע בפורניר שהוא דק) 2. האם לשייף בין שכבות הלקה? 3. מאחר ואין לי על מה לעשות נסיון אני מתלבט איך להגיע לגוון הרצוי, האם זה הגיוני לעבוד עם גוון קצת בהיר ממה שרוצים ולהוסיף שכבות? האם שכבות נוספות מקהות את הגוון?
Re: כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופ1. אפשר לשייף ביד + תמיכה של עץ או חתיכת בלסטיק או מתקן שיוף ידני, אפשר לשייף עם מכונה רוטטת מתאימה לא יהי פגיעה בפורניר עם נייר 320 כי אם תחדור את הלקה תראה את זה מייד ולא תחדור את הפורניר, אבל להשתדל בכלל לא לחדור את הלקה כי אז יש שינוי בגוון
2. לשייף בין שכבות בהחלט עם נייר 320 3. כן אכן כן אפשרי, או שלעשות דוגמה על עץ דומה עם לקה שקופה (לעשות כמה חתיכות) ואז להוסיף גוון לכול אחת בנפרד וראות מה מתאים לך- או לעשות איך שהצעת יותר בהיר והוסיף שכבות
Re: כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופאם כבר השתמשת בשולחן אתה חייב לנקות אותו טוב משומנים מיותרים.
אח"כ שייף את הלכה בנייר 320-400 אני מעדיף במכונה קנטים ביד! בעיקרון אין בעיה של מספר שכבות עם שיוף ביניהן, אך יש בזה סיכון של התקלפות הלכה. ניתן לעשות ניסיונות על הצד התחתון של הפלטה ללכה בגוון הרצוי על העץ הנכון!
Re: כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופמה סיבת הסיכון להתקלפות הלקה?
Re: כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופאי הדבקות בין שכבות עקב חוסר חספוס או אבק מיותר.... כאשר יש שכבה מאוד גבוהה, עבה יש סיכון לקרקים, והתקלפות גם , אבל זה מעבר ל 40 שכבות בדרך כלל בלקות שכבתיות
Re: כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופאז למה להלחיץ ולבלבל את המוח סתם?
אורי שאל שאלה פשוטה,תנו לו לעבוד,יש עוד סכנות,כמו: לצבוע בגשם,בשמש,באמצע הכביש,לדלל טרפנטין עם מים,וכו'. הבחור כוללללו רצה להכהות שטח. אורי,אל תבהל-צא לדרך,תמיד אפשר לעשות עוד סיבוב של ליטוש וגימור.
Re: כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופסאנדר השיוף גם היה מנקה משומנים , כי הנייר נסתם ומעלה שאלות...
אני לא ניסיתי לבלבל לו את הסכל נתתי תשובה, אבל שאלת אתה שאלה להמשך של הטיפול ועניתי לך ... עוד שאלות?
Re: כיצד להקהות גוון של פורניר ליבנה מצופה בלקה אקרילית שקופ"לבלבל את המוח" מכוון אל RANSHARA ןלא אליך מאמון.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים | |||||