שלום חברים,
האם למישהו יש ניסיון עם המכשיר הנ"ל?
אני צריך אותו לשימוש לעיתים לא תכופות ולא לאלמנטים גדולים. האם הוא יענה על הצורך?
http://www.mnmltd.co.il/item-604/%D7%9E ... 7%A6%D7%93
מלטשת שולחנית יונדאי HD6408
22 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מלטשת שולחנית יונדאי HD6408שלום חברים,
האם למישהו יש ניסיון עם המכשיר הנ"ל? אני צריך אותו לשימוש לעיתים לא תכופות ולא לאלמנטים גדולים. האם הוא יענה על הצורך? http://www.mnmltd.co.il/item-604/%D7%9E ... 7%A6%D7%93
Re: מלטשת שולחנית יונדאי HD6408שלום אחד הדברים שמנחים אותי זה כמות השימוש בכלי .
אתה צינתה שני דברים שימוש לא בתדירות גבוהה , ודברים לא גדולים אני הייתי הולך על מלטשת רוטטת קטנה , עושה יופי של עבודה עי החלפת נייר הלטש
Re: מלטשת שולחנית יונדאי HD6408הי,
יש לי מלטשת אקסנטרית ואני בהחלט צריך שולחנית לדברים שאני בונה כמו צעצועים לבן וכו'.. (אני לא חדש בתחום). העניין שאני עובד אחת לשבוע לכל היותר ואני לא מחפש כלי קצה אלא משהו יחסית פשוט. השאלה היא האם מישהו יודע האם הכלי הזה יחזיק כמה שנים או שזה גרוטאה מוחלטת? אביחי
Re: מלטשת שולחנית יונדאי HD6408ההספק של הכלי בהחלט סביר למטרה שהגדרת והמותג עם הכלים לסוגיו נחשב לאיכותי לרמתו.
Alex the Cheesepenter
Re: מלטשת שולחנית יונדאי HD6408אחת הרכישות הפחות מוצלחות שלי ! אם הכי פחות מוצלחת.
אפשר לעצור אותה באצבע. מלכישוע
Re: מלטשת שולחנית יונדאי HD6408לי יש מלטשת סרט אלמונית 75X533 900W וכשאני צריך פונקציונאליות של של מלטשת סרט שולחנית אני רותם אותה הפוך לשולחן או חמור.
אומרים שזה לא ממש בריא למלטשת סרט לעבוד הפוך אבל למלטשת הזאת יש כבר הרבה שעות במהופך והיא לא מתלוננת היתרון של השיטה הזאת שהיא לא מצריכה עוד כלי יעודי שתופס מקום על שולחן. גומרים, אורזים ושמים על המדף. פעם גם בניתי ג'יג למחרטה להשיג את הפונקציה של הדיסק השטוח אבל מעולם לא עלה הצורך להשתמש בו.
Re: מלטשת שולחנית יונדאי HD6408אני באותה התלבטות.
האם לרכוש מלטשת ניידת או נייחת. למקום בחדר העבודה משקל נכבד בהכרעה. מה "מפסידים" מרכישת מלטשת ניידת וקבוע שלה לשולחן כנייחת ?
Re: מלטשת שולחנית יונדאי HD6408היתרון המהותי של מלטשת שולחני, לדעתי, זה המחזיקים (stops).
גם אני, כמו דודי, הופך את המלטשת סרט שלי על שולחן שצריך, ומסתדר יופי. אלא אם כן יש לך צורך יעודי מסויים לשולחני (אתה עושה קבוע נניח arts and crafts), לך על מלטשת איכותית ויהיה לך את שני העולמות. (יכול לעלות יותר מהשולחני). יש לוודא שהמלטשת שאתה קונה בא עם החורים המתאימים לקיבוע לשולחן. הryobi שלי בא עם החורים, אבל ללא תפסנים. התפסנים דווקא היו לי ממלטשת ישנה והרבה פחות טובה.
22 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים | |||||