הסבת מנוע
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: הסבת מנועתלוי, חד פאזי ע"י הוספת משנה תדר ותלת פאזי ע"י הפעלתו באמצעות מפסק שמחליף בין שתי פאזות.
Alex the Cheesepenter
Re: הסבת מנועאלכס תודה ,
יש לך מידע מדוייק איזה משנה תדר צריך לקנות ואיפה ?
Re: הסבת מנועקניתי לפני שבועות אחדים מכשיר לתלת-פאזי אצל "אלרם הנדסה":
Elram Engineering & Advanced Technologies Address: Gesher Haetz 34, Ind. Park Emek Hefer, 3877701, Israel Phone: +972 4-622-0766 דבר איתם, תאר להם מה יש לך ומה אתה מעונין לקבל, הם מאד נחמדים ואדיבים. עשיתי נסיון דומה במפעל בא.ת.תל-חנן במסגרת שידרוג המחרטה כולל רכישת מנוע, פשוט ניסו לשדוד אותי בתימחור. Alex the Cheesepenter
Re: הסבת מנועאם אתה מתכנן לגרום לסיבוב הפוטר של המחרטה קדימה ואחורה.. ממליץ לך לוודא שהפוטר יהיה נעול, על מנת שלא יישתחרר לך באמצע העבודה..
Re: הסבת מנועחברים,
בהמלצת אלכס [תודה] בקרתי היום ב"אלרם הנדסה" עמק חפר , נפגשתי עם המנכ"ל ,עם מנהל המכירות ועם מנהל המעבדה, שלישיה מדהימה שהשקיע בי הן זמן והן חומר ופתרה לי את הבעיה [לא לשכוח שאני לקוח בלירה בשבילהם] , יש עוד אנשים מדהימים , מי שזקוק לעצה, הדרכה ,הכוונה ופתרון בעיות בתחום הוויסות החשמלי זו הכתובת . ושוב תודה לאלכס.
Re: הסבת מנועשלומי! שים לב להערה של iceman!
לי זה קרה! עף לי הפוטר רק מזה בדקתי הפיכת כיוון סיבוב! בנוסף, אני שמח שמצאת פיתרון ולא טעיתי לגבי הצוות שם. Alex the Cheesepenter
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||