מסגרת של דלת רשת
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מסגרת של דלת רשתאני רוצה לבנות דלת רשת מלטות של 2X5 ס"מ. דלת פשוטה של מסגרת ופס חיזוק אופקי בערך באמצע הגובה. בעבר בניתי כבר דלת כזו אולם לאחר כמה חודשים הקצה התחתון מול הצירים ירד ונתקע בריצפה. לדעתי זה נבע מכך שמשקל הדלת גרם לפינות בצד הצירים לשנות זוית. האם מישהו יכול להמליץ על שיטה לחיבור המסגרת כך שהפינות ישארו 90 מעלות לאורך זמן. אם אפשר לצרף סקיצה זה יהיה מעולה.
Re: מסגרת של דלת רשתכמעט ולא משנה השיטה/הדרך/האופן לחיבור הפינות.
חשוב להוסיף חיזוקים בצורת משולש שווה שוקיים דיקט 4 מ"מ או יותר עם ניצבים של 15-20 ס"מ, בכל פינה ואפילו משני צדדים בתלות בגודל ומשקל הדלת (לא ציינת את מידותיה). Alex the Cheesepenter
Re: מסגרת של דלת רשתתודה. הדלת היא 80X200. איך לדעתך האפשרות במקום דיקט להשתמש בחתיכות מאותה לאטה שיחוברו ב-45 מעלות בכל פינה. כמו כן, אני אחבר לייסטים על המסגרת כדי לכסות את הסיכות שמחברות את הרשת אז אולי אפשר לחבר זויות מתכת שטוחות שיחברו את חלקי המסגרת ואז אולי אפשר לוותר על חיזוקי העץ. מה דעתך.
Re: מסגרת של דלת רשתאם תבנה את המסגרת כך שה-5 ס"מ יהוו את כאילו עובי הדלת ומן החזית יראו 2 ס"מ, תוכל לשלב אלכסונים מאותו חומר כך שהאלכסון הזה (היתר של המשולש) יהיה 30-35 ס"מ. כדי שיהיה יותר קל לחבר, את החיזוקים תשים כך שמן החזית רואים את ה-5 ס"מ. אני מקווה שאני ברור...
לגבי משולשי מתכת, בהחלט הגיוני, תלוי איזה משולשים, יתכן שאפילו כאלה קטנים במו שמשתמשים בגב של ארונות כדי לתלות אותם. נסה, לא נראה לך מספיק יציב, החלף. Alex the Cheesepenter
Re: מסגרת של דלת רשתאלכס תודה. אני לא יכול לבנות את המסגרת בצורה זו כי אני לא מוצא לייסטים של 2 ס"מ לכסות אותה. יש לי רק לייסטים של 5 ס"מ שמכסים בדיוק את הלאטות. מה שנראה לי זה להשתמש בזויות L ממתכת שהם ברוחב של כ-1.5ס"מ ואורך כל צלע בערך 5ס"מ בין הלאטות והלייסטים וגם להוסיף את חתיכות הלאטה באלכסונים על ידי הכנת מגרעת במסגרת שהאלכסון יכנס אליה.
Re: מסגרת של דלת רשתזויות המתכת שציינת, להערכתי לא יתרמו דבר לחיזוק המסגרת.
בפוסט המקורי/הראשון ציינת שיש לך לאטות של 2X5 ס"מ. לא ברור מהמ מתחבר למה מבחינת צירים ואיזה. יכול להיות שהבעיה שנוצרת היא תוצאה של שימוש בצירים לא מתאימים למטרה. Alex the Cheesepenter
Re: מסגרת של דלת רשת2 הצירים הם צירים פשוטים ברוחב של בערך 1.5-2 ס"מ ואורך של כ-5ס"מ וחוברו למשקוף פח של פלדלת עם ניטים (ריבט).
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||