שלום. זקוק לעזרתכם:
יש לי מחרטה עם ראש הברגה עבה בקוטר 3/4".
קיבלתי פוטר ללא הברגה אחורית. יש רק שלושה חורים לברגים.
מה הדרך הנכונה לחבר את הפוטר? אפשרי בכלל או שהפוטר פשוט לא מתאים למחרטה?
התאמת פוטר לראש מחרטה
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
התאמת פוטר לראש מחרטהשלום. זקוק לעזרתכם:
יש לי מחרטה עם ראש הברגה עבה בקוטר 3/4". קיבלתי פוטר ללא הברגה אחורית. יש רק שלושה חורים לברגים. מה הדרך הנכונה לחבר את הפוטר? אפשרי בכלל או שהפוטר פשוט לא מתאים למחרטה?
Re: התאמת פוטר לראש מחרטהאם תשלח תמונה זה יכול לעזור כדי להבין על איזה פוטר מדובר (כמו של מקדחה או אחת שתופסת עץ) יכול להיות שזה חיבור עם מורס לתוך ההברגה...
Re: התאמת פוטר לראש מחרטהאתה צריך מתאם שזה פלטה עגולה עם הברגה שמתחברת לפוטר
נראה כמו faceplate
Re: התאמת פוטר לראש מחרטהתודה רבה!
מאיפה אני משיג פלטה כזאת? זה משהו סטנדרטי, או שצריך להזמין אצל חרט?
Re: התאמת פוטר לראש מחרטההייתי ממליץ שתפנה ליהודה ורשבסקי או שיש לו או שיוכל לעזור בדרך אחרת
Re: התאמת פוטר לראש מחרטה
אתה יודע איזה פירמה הפוטר? יכול להיות שהם מוכרים מתאם ספציפי - הרבה חברות מוכרות פוטר "גנרי" שאפשר לחבר לו מתאמים להברגות שונות (וככה לעבור בין מחרטות עם אותו פוטר).
Re: התאמת פוטר לראש מחרטהתן אותו לחרט מתכת והוא יעשה פלטה עם הברגה
Re: התאמת פוטר לראש מחרטהשלום
הדרך הנכונה היא לתת לחרט להכין פלטה אחורי ומופה עם הברגה שמתאימה למחרטה... חשוב שהביצוע יהיה אצל חרט ולא משהו קנוי מזדמן ... ההסבר הוא כדלקמן.... החרט מכין פלטה אחורית עם חורים לברגים ואז מחבר אותה לפוטר... את החריטה הסופית של ההברגה המחברת למחרטה הוא חורט במצב שבו הפלטה מחוברת לפוטר שלך והוא עצמו תפוס על המחרטה ... מצב זה יבטיח שהפוטר לא ״יזרוק״ ויהיה לגמרי ממורכז... בהצלחה
Re: התאמת פוטר לראש מחרטה
שכחת משהו, לבקש מהחרט שידאג גם לשני פיני קידוד כדי שבמיקרה של פירוק אפשר יהיה להחזיר בדייקנות לאותו מירכוז... Alex the Cheesepenter
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||