וגם רוצה להודות ליהודה על כל המאמץ שהשקיע בלארגן את הסיורים הללו, אני יודע כמה זה קשה לקבל שיתוף פעולה של אנשים וגם במקביל לארגן את הקבוצה להגעה. אז בשם כל מי שנהנה ומי שעוד יהנה בעתיד - תודה!
לסיכום הביקורים-תודות מיוחדות
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: לסיכום הביקורים-תודות מיוחדותאני מצטרף לתודה לכל המציגים, אני נהניתי מאוד מהביקור (החלקי) שלי במי השרון - וממליץ למי שלא היה לבקש מיהודה שיארגן אולי ביקור נוסף. היה באמת נחמד ומחכים מאוד.
וגם רוצה להודות ליהודה על כל המאמץ שהשקיע בלארגן את הסיורים הללו, אני יודע כמה זה קשה לקבל שיתוף פעולה של אנשים וגם במקביל לארגן את הקבוצה להגעה. אז בשם כל מי שנהנה ומי שעוד יהנה בעתיד - תודה!
Re: לסיכום הביקורים-תודות מיוחדותתודה ליהודה שארגן נידנד.... היה מהנה מועיל ומעניין ..בקיצור על הכיפאק תודה
!
Re: לסיכום הביקורים-תודות מיוחדותתודה גדולה ליהודה על הארגון המהנה של שני המפגשים האחרונים.. אכן מאד נהנתי..תודה לכל מי שטרח והגיע, ובוודאי לא מצטער.. חבל שנאלצתי לעזוב מוקדם, להשתמע..
Re: לסיכום הביקורים-תודות מיוחדותתודה ליהודה לוי על האירגון לגיא על ההדרכה ולכל מי שבא על החברותא הנעימה.
גם בהמשך היום..בבירבורים בדרך אל המעיין ובבריכות הדגים המיובשות...והארוחה הטעימה שאכלנו יחדיו. תודה לכולם. אנסה להעלות תמונות משם...שכולם יהנו.
Re: לסיכום הביקורים-תודות מיוחדותחברים!!!! לא הגיע הזמן שבמקום לטייל , פעם בצפון, פעם בפתח תקוה וכל פעם במקום אחר, שתתחילו להיות מעשיים ותלכו לעבוד. מה תספרו לילדים שלכם לכשיהיו גדולים??????????????????????????????
Re: לסיכום הביקורים-תודות מיוחדותליהודה תודה רבה על האירגון במנסרה כולל הארוחה .מיקי
Re: לסיכום הביקורים-תודות מיוחדותליהודה תודה על האירגון והתיאום בין כל הגורמים , על הסבלנות והסובלנות כלפי ובטח כלפי עוד נוספים (כן באים, לא באים, כן מתאים , לא מתאים ו.... -אנחנו יודעים להיות נודניקים) אז תודה לך יהודה וכמובן לכל המארחים תודה רבה על הזמן, ההסברים והכנסת האורחים החמה.
Re: לסיכום הביקורים-תודות מיוחדותליהודה - תודה רבה, היה יופי.
Re: לסיכום הביקורים-תודות מיוחדותרוב תודות ליהודה על המפגש , כרגיל היה נהדר
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||