מי שרוצה למכור את העבודות באתר שיפתח בהקדם מוזמן לפנות אליי למייל.
מה שדרוש בכדאי שהמוצר יהיה באתר זה תמונה טובה של המוצר,הסבר קצר והמחיר שאתם רוצים עבור מוצר זה.
אני בטוח שיהיה הרבה שאלות בעניין ואשמח לענות לכולם,לכל שאלה תשובה (אני מקווה
אתר למכירת המוצרים שלנו.
18 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
אתר למכירת המוצרים שלנו.שלום לכולם,אז כפי שכתבתי בעבר ועכשיו זה סופי והאתר כמעט מוכן.
מי שרוצה למכור את העבודות באתר שיפתח בהקדם מוזמן לפנות אליי למייל. מה שדרוש בכדאי שהמוצר יהיה באתר זה תמונה טובה של המוצר,הסבר קצר והמחיר שאתם רוצים עבור מוצר זה. אני בטוח שיהיה הרבה שאלות בעניין ואשמח לענות לכולם,לכל שאלה תשובה (אני מקווה
Re: אתר למכירת המוצרים שלנו.בניגוד לעסק "פיזי", אתר לא צריך רשיון עסק, גם לא ממכבי אש וכו' וכו'.
מי שרוצה לנהל עסק (חוקי כמובן), צריך לפתוח תיק במע"מ במיידי, להכין חשבוניות, קבלות, תעודות מישלוח. יש להחליט האם "עוסק מורשה" או "עוסק זעיר". האחרון לא מזדכה ממע"מ על ההוצאות וגם לא מדווח או מתחשבן. שלושה חודשים אחרי פתיחת תיק במע"מ צריך לפתוח תיק במס-הכנסה. כל הדרישות והחוקים הנ"ל לא קשורים למיקום העסק או אופיו. יש לקחת בחשבון שהשילטונות מאד אוהבים לפתוח תיקים, אבל מאד לא אוהבים לסגור, בעיקר מס-הכנסה. לכן צריך לחשוב האם למסד את העסק תוך שלושת החודשים הראשונים. אופן גבית התשלום היא "בעיה" נוספת, גם לזה יש יותר מפיתרון אחד. בהצלחה לכולם!
Re: אתר למכירת המוצרים שלנו.אז ככה.... העסק הזה הוא שלי גם מבחנת רשויות המס אני עוסק מורשה.
לכל מוצר באתר יש מחיר שמורכב מהמחיר שאתם מבקשים פלוס כל ההוצאות הכרוכות (מע"מ,מס הכנסה,אחוזים של חברת האשראי). במוצרים של חברי הפורם הנ"ל אין לי כוונה לעשות רווח ואני עושה את זה כי אני חושב שזה יכול להועיל לתחביב של כולנו,מוצרים שאני עושה ומייצר אני ירויח על מנת לתחזק את האתר.
Re: אתר למכירת המוצרים שלנו.יהודה יש לי תשובה אבל בכדי שאני יהיה בטוח אני יבדוק את הנושא ביום א אם הרו"ח שלי
Re: אתר למכירת המוצרים שלנו.היי רביב,
השאלה כבר עלתה בשעתו שהצעת את הרעיון והיא מה מטרת האתר. האם פלטפורמה להציג את החברים ועבודותיהם כשהמכירה נעשית אישית בין היוצר ללקוח או שמא אתה רוצה להוות את החוליה המקשרת בין הלקוח ליצרן ואז כל הערותיו של יהודה נכונות והאתר/אתה גם גוזרים קופון מהמכירה. לא הבנתי למה אתה רוצה שישלחו אליך תמונות מוצרים כל עוד לא הוחלט מה הפורמט הנבחר ולמה המציג/יצרן לא יכול בעצמו לשלוט באופן העלאת התמונות ועידכון הפרטים. אם יש אתר מוכן או שאתה משתמש כמודל מאתר אחר, יהיה זה נחמד לראות על מה אנחנו מדברים ואיך אתר כזה נראה. עקרונית אני מאד בעד היוזמה, אך כל הסיפור נראה לי מעורפל מידי ושקיפות היא אבן יסוד במיזמים כאלה. כשעלה האתר הזה לאויר ע"י משה אשל היו המון שאלות, היו הרבה שחששו, ניהלנו שרשורים כאורך הגלות על המטרות והיישום ומשה פירט את כל המטרות ושם את כל הקלפים על השולחן ואתה רואה את ההענות של החברים ושזה נושא פירות. אני ממליץ כי תנקוט באותה השיטה וככה יהיה הרבה יותר קל להתקדם. בהצלחה.
Re: אודי חיזקת את מחשבותיהפתרון לשאלות המיסוי והדוחות
הוא בסחר חליפין, מי מחברי או מידידי שחפץ במעשה ידי, (ובתנאי שאהיה מוכן להפרד אותו חפץ,) יקנה לי קליבה משוריות נייר לטש וכד' עבור ספסל לגינה וכד' המחיר יותר יקר... ישנם כאלה שמקבלים גם במתנה גמורה ובא לציון גואל
18 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־14 אורחים | |||||