מחפש מקור לרכישת מסילות עץ או מתכת להארכת שולחן אוכל בבניה. משהו שיוכל להאריך עד 3 מטר ממצב של 2.10 מטר.
יש לי מסילות עץ שנפתחות עד 1.70 בערך (מוכן לעשות טרייד אין).
איפה לדעתכם אני יכול להשיג?
שאלה בנושא מסילות לשולחן מתארך
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
שאלה בנושא מסילות לשולחן מתארךמחפש מקור לרכישת מסילות עץ או מתכת להארכת שולחן אוכל בבניה. משהו שיוכל להאריך עד 3 מטר ממצב של 2.10 מטר.
יש לי מסילות עץ שנפתחות עד 1.70 בערך (מוכן לעשות טרייד אין). איפה לדעתכם אני יכול להשיג?
כוונתך לקנות?באיזה אזור בארץ?
Re: כוונתך לקנות?כן, באיזור המרכז.
יש לי מסילות עץ שנראה לי שהן קצרות מידי ומתאימות לשולחן קצר יותר. אני מחפש מסילות ארוכות יותר. כפי שכתבתי במסר הראשון.
Re: כוונתך לקנות?נסה שלושה מקומות שאני מכיר מרחוק (חיפה):
1. יעד פירזול-רח' קיבוץ גלויות מול בית מרכזים 2. דומיסיל-רח ירמיהו מספר אי-זוגי 3. בירמן-נדמה לי בית מרכזים בהצלחה-אלכס נ.ב. אנא דווח כדי שלא "אשגע" אחרים לגבי הכתובות הנ"ל (אני עובד איתם באיזור חיפה)
תודה, אנסה יעד פירזול בהרצליה (חדש)תודה על האינפורמציה
לקנות מסילות? אתה?!פיני,
זכיתי כאן בפורום להכיר ביכולת הביצוע המדוייק שלך, כל מסילת עץ שתתכנן ותעשה תהיה יותר טובה ואמינה מאלה שתקנה...
נרכש בעה טובהאצל היצרן : צבי חרפ ובניו, רח' שוקן 4 תל אביב. מופיע במדריך העסקים באתר זה.
מסילות אלומיניום נפתחות עד כ 3.5 מטר. לא ISO ולא נעליים, אבל עושה את העבודה ומקבלים 10 שנות אחריות. מחיר - 330 ש"ח + מע"מ לזוג + חניה.
Re: נרכש בעה טובהיופי לך, טוב לדעת, שלא לדבר שרק החניה שווה 20 ש"ח.
בהצלחה, ונראה את השולחן בקרוב?
הנה המסילות וגם שולחן בעבודהאני מצרף כמה תמונות של המסילות עם השולחן המיועד.
השולחן הוא בסגנון ART AND CRAFTS. מאמין שעד הפסח יהיה אפשר כבר לשבת סביבו איזה 14 אנשים גם אם הם לא בני אדם. הלוחות שחוברו מעל המסילות הן למטרות כיוון מקבילות ומישוריות.
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים | |||||