הוא גם וגם.
שהוא מותקן על שולחן אפשר להסיר את הקפיץ אבל גם לזה אין באמת צורך.
Skil 1830 router
32 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Skil 1830 routerהוא גם וגם.
שהוא מותקן על שולחן אפשר להסיר את הקפיץ אבל גם לזה אין באמת צורך.
Re: Skil 1830 routerניסיתי לבדוק את עלות המשלוח לארץ מאמאזון UK והם לא שולחים.
דרך אגב - מצאתי (אולי) Makita 3601B במחיר סביר. איך הוא? ליאור
Re: Skil 1830 router
יש לי כנראה פרוטקציה באמזון אנגליה, שכן בדקתי הרגע והם מוכנים לשלוח אליי (ראה צילום מסך למטה).
Re: Skil 1830 routerתמשיך ל Checkout ותבחר כתובת בישראל.
Re: Skil 1830 router
המשכתי עד לשלב שבו צריך לאשר את ההזמנה (ואז גם מחייבים אותי, ולכן עצרתי שם) ולא נתקלתי בשום בעיה, או בהודעה כי לא ניתן לשלוח את המוצר לישראל (הכתובת שלי כמובן בישראל). הזמנתי את הראוטר מאמזון אנגליה בינואר 2014 והוא הגיע אליי מהר באמצעות שירות השליחים UPS (בתוך כ-3 ימים מההזמנה).
Re: Skil 1830 routerאוקיי. אני עדיין מתלבט אבל אם אחליט ללכת עליו (בסופו של דבר אני רוצה לעבוד ידנית איתו לפחות בהתחלה) והוא גם יקר וגם מסורבל לידני.
תודה ליאור
Re: Skil 1830 routerהיי,
אני עדיין מתלבט בין הטריטון להיטאצי (בעיקר בגלל הגודל/כובד). לבעלי הטריטון - האם לדעתכם הכנה זה ראוטר טוב למי שמתכוון לעבוד איתו רק ידנית (לא בשולחן. לפחות בשנה או שנתיים הראשונות)? או שכדאי ללכת על משהו קטן יותר כמו ההיטאצי? האם הוא מגיע עם Accessories והאם ניתן להשתמש בו עם ביט 1/4" ? כמו כן אשמח להצעה לסט ביטים למתחילים (לא יקר בבקשה, אני גם ככה חורג מהתקציב משמעותית). תודה ליאור
Re: Skil 1830 routerאם בא לך לבוא לרמה"ש אתה מוזמן להתרשם מהטריטון בעצמך.
הוא מגיע עם בסיס רחב, edge guide, circle guide וידית לכיוון הגובה מלמטה. . וגם עם קולט נוסף, אין לו מתאם במחצי לרבע אבל מתאמים מראוטרים אחרים עובדים טוב מאד. הסט של MLCS טוב למתחילים אבל אם אתה יודע מראש אילו פעולות תעשה עדיף כבר מלכתחילה לרכוש ביטים איכותיים יותר. http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_ ... Caps%2C307
Re: Skil 1830 routerסליחה על הבורות. אבל אמזון שולח לארץ?
רוב הקישורים פה מאמזון
32 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־23 אורחים | |||||