Skil 1830 router
32 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Skil 1830 routerהדגם הארופאי נראה זהה לבוש POF1200 שיש לי.
Re: Skil 1830 routerטוב, ירדתי מ ה SKIL.
הייתי שמח לדעת לדעתכם למה ה BOSCH שעבר Refurbishing עולה כמו Hitachi חדש? תודה ליאור
Re: Skil 1830 routerהיצע וביקוש...
יש לי את שניהם, ולפעמים אני מעדיף את ההיטאצי (הוא קצת יותר קל והרבה יותר שקט).
Re: Skil 1830 routerסבבה. תודה. עניין השקט חשוב לי כך שאשקול את ההיטצי להחיוב.
תודה על הכל!
Re: Skil 1830 routerגם אם תקנה בחנות, האחריות שלהם תופסת רק בארה"ב.. אף חנות לא נותנת אחריות לכלים מחוץ לגבולות ארה"ב.
Re: Skil 1830 routerברור. אבל עדיף שיהיה למי להחזיר גם עם בעלות כלשהיא מאשר כלום.
בכל מקרה, אני רוצה לבדוק יד-2 קצת וגם שלחתי שאלה לחנות באיביי. ואז אם לא אמצא אקנה בארה"ב. אם מישהו שומע על יד-2 כדאי בארץ, גם לראוטר וגם שנאי, תעדכנו. תודה ליאור
Re: Skil 1830 router
אם אתה שוקל לרכוש ראוטר בחו"ל, כדאי שתעיף מבט על Triton TRA001. זהו ראוטר חזק מאוד (3 ורבע כוחות סוס - 2400 וואט) עם בקרת מהירות, תפסנית "1/2 (וגם 12 מ"מ שלא כל כך שימושית בארץ), מעלית מובנית עם ידית בעת קיבוע לשולחן ראוטר, ואם אתה רוכש אותו באירופה (אנגליה או גרמניה) אז אתה לא צריך ממיר מתח, שכן הוא עובד על אותו מתח כמו בארץ (230 וולט). אם אתה רוכש אותו מגרמניה, אתה יכול עקרונית לחבר אותו לחשמל ולעבוד. http://www.amazon.de/Triton-TRA001-Doppelfunktions-Pr%C3%A4zisionsoberfr%C3%A4se-2400-Watt/dp/B002QRUG04 אם אתה רוכש אותו מאנגליה, אתה צריך להסיר את הבורג מהתקע, ובתוך התקע הבריטי, מתחבא תקע אירופאי שני פינים, שניתן לחבר אותו לשקע תקני בארץ: http://www.amazon.co.uk/Triton-TRA001-Precision-Plunge-Router/dp/B002QRUG04 אם אתה רוכש את הראוטר מארצות הברית, אז תצטרך ממיר מתח מ-110 וולט ל-230 וולט. באמזון אנגליה וגרמניה מקזזים לך את המע"מ המקומי ((באנגליה 20% ובגרמניה 19%), אבל הם לוקחים פיקדון על המע"מ הישראלי (בדרך כלל הם לוקחים מעט יותר מה-18% מע"מ ישראלי. לעתים, הם מחזירים (כעבור חודשיים-שלושה) לך את כל הפקדון, מהטעם שהמכס הישראלי לא טרח לגבות את המע"מ מהפיקדון, ולפעמים אם מחזירים לך רק את ההפרש בין הפקדון למע"מ הישראלי בגובה 18%, וזה במקרה שהמכס הישראלי טרח לגבות את המע"מ מהפיקדון. זה עניין של מזל). אם יש לך סבלנות (מספר חודשים), ואתה לא זקוק לראוטר בדחיפות, אז כדאי לעקוב אחר מחיר ראוטר זה באמזון אנגליה וגרמניה, שכן לעיתים הוא מוצע שם בהנחה משמעותית (כ-40 לירות שטרלינג או כ-60 יורו מהמחיר הרגיל). החיסרון של ה-Triton הוא המשקל הגבוה והגודל הפיזי, שמצד אחד מעניקים יציבות, אך מצד שני מקשים על העבודה עם הראוטר בצורה ידנית. מטעם זה, אני עובד איתו, בדרך כלל, כשהוא מחובר לשולחן (דרך אגב, ל-Kreg יש פלטה לשולחן ראוטר, עם חורים המותאמים לדגם זה של Triton).
Re: Skil 1830 routerתודה. אבל הוא די יקר בשביל רק Plunge לא?
דרך אגב יש לי מישהו שמגיע מאנגליה עוד כמה חודשים, אולי הוא יביא לי על הדרך...
Re: Skil 1830 routerמצטרף בחום להמלצה על הTRITON, הכל נכון!!
Re: Skil 1830 routerאבל אין לו fixed base. או שאני מפספס משהו?
תודה ליאור
32 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים | |||||