הי,
לאחרונה קניתי ראוטר של EINHELL. אני לא בטוח מה עשיתי לא נכון אבל בשלב מסויים שברתי את ה COLLET 8 ממ שלו.
אין לי מושג איפה אני יכול לקנות אחד חדש. כל עזרה תתקבל בברכה.
אני מצרף תמונה.
תודה מראש!
סיינט
עזרה לרכישת collet
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
עזרה לרכישת colletהי,
לאחרונה קניתי ראוטר של EINHELL. אני לא בטוח מה עשיתי לא נכון אבל בשלב מסויים שברתי את ה COLLET 8 ממ שלו. אין לי מושג איפה אני יכול לקנות אחד חדש. כל עזרה תתקבל בברכה. אני מצרף תמונה. תודה מראש! סיינט
Re: עזרה לרכישת colletאם אתה לא מוצא לפי הדגם באי ביי, הייתי מחפש לפי מידה, של היצרנים האחרים, מה שיתאים.
Re: עזרה לרכישת colletתודה רבה לכולם על העזרה.
אני מחכה לתגובה מהחברה. קל להזמין את החלק אבל די קשה לשלוח אותו ארצה. לילה טוב, סיינט
Re: עזרה לרכישת colletמזל שכתבת בפונט ענקי, אחרת איך היינו קוראים???
כמו שבחיים האמיתיים אתה לא בא וצורח לאנשים באוזן, כך אין סיבה לצרוח טקסטואלית עם פונט ענקי על המסך.
Re: עזרה לרכישת colletבמקום לחרב לכולם את חווית הכלישה אני מציע לך לעשות CTRL + ולהגדיל את הפונט בעמוד כמה שתרצה.
מעבר לזה גודל פונט של 10-12 פקסלים הוא די סטנדרט בבניית אתרים, כך שאני ממליץ לך בחום לקנות מסך גדול.
Re: עזרה לרכישת colletאין צורך לכתוב בפונט גדול, או לעשות CTRL+
שימו לב לתמונה המצורפת, הפורום מכיל פונקציה מובנית להגדלה גלובלית של גודל הפונט, הוא גם שומר על הבחירה לאורך הגלישה (וכמובן ניתן להקטין חזרה מתי שרוצים)...
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||