הנה מלחציים מקבילים שהגיעו היום. אורך פתיחה כ 60 ס"מ. בנסיון ראשון נראים נוחים מאוד ועשויים היטב. אמנם של IRWIN ומיוצרים בסין אך ניכרת איכות סבירה.
החתולה הזו נדחפת לכל מקום.
רכש חדש - PARALLEL CLAMPS
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
רכש חדש - PARALLEL CLAMPSהנה מלחציים מקבילים שהגיעו היום. אורך פתיחה כ 60 ס"מ. בנסיון ראשון נראים נוחים מאוד ועשויים היטב. אמנם של IRWIN ומיוצרים בסין אך ניכרת איכות סבירה.
החתולה הזו נדחפת לכל מקום.
Re: רכש חדש - PARALLEL CLAMPSפיני תן קצת "בשר" איפה קנית ,כמה עלה (ולמה לא אמרת קודם הייתי גם מזמין זוג...) תתחדש כן ירבו הדבקות מוצלחות...
Re: רכש חדש - PARALLEL CLAMPSתתחדש פיני,
גם אני קיבלתי היום את ה-TOGGLE CLAMPS שהזמנתי, 12 יח' כולל משלוח ומס 93$. למי שתוהה... בארץ הייתי קונה באותו התקציב 3-4 יחידות בלבד...
Re: רכש חדש - PARALLEL CLAMPSתתחדש ותהדק!
מהתמונה מובן לי שאלו שתי יחידות נפרדות, אם כן, מה היתרון לעומת קליבות רגילות? (ואני בטוח שיש..)
Re: רכש חדש - PARALLEL CLAMPS
ישראל, אכן שתי יחידות נפרדות. תכונת המקבילות קשורה ליכולת של כל קליבה בנפרד להתהדק בכוח שווה על פני משטח החביקה ללא צורך באמצעים חיצוניים. יתרון נוסף הוא בקלות ההגעה אל המפתח הרצוי.
אודי, אני תוהה ... 12 יחידות זה המון. אסתפק בפחות, והכתובת שלי ידועה לך.
הקנייה נעשתה ברוקלר דרך יו אס אדרס. מחיר זוג כ 50 $ לפני הובלה. אך יש מבצעים והוא משתנה מעת לעת.
תתחדש פיני. הנאה מלאה מהרכישה.עתה לאחר סיום הברכות,סלח לי על הבורות והסבר לי בשפה פשוטה מה ההבדל בין קליבות אלו לאחרות.
Re: תתחדש פיני. הנאה מלאה מהרכישה.יוסי - קליבות מקבילות.. הסבר בקישור הבא:
www.rockler.com/product.cfm?page=18181 בקצרה... מיועד להרכבה של מגירות וכד' ובמקום להשתמש ב2 קליבות משתמשים באחת שהכוח דחיסה שלה שווה לאורך כל השפה שלה (כ- 10 ס"מ) בעוד ששמים 2 קליבות קשה לוודא שהלחץ שכל אחת נותנת זהה. שנגיע לרמות הדיוק של פיני.. נשקול לרכוש כאלה פיני - לגבי הTOGGLE CLAMPS יש שותף... לא כל ה- 12 לשימוש עצמי, אבל אם אתה משלם יותר.. אשקול בחיוב
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־15 אורחים | |||||