לפני כמה חודשים מישהו קנה פלטה מתכת לחיבור הרוטר ופרסם את זה בפורום ה"ישן", מי זה היה?
רציתי לדעת איך הסתדר החיבור לשולחן, מאיפה אמרת שקנית את הפלטה? איזה עוד כלים אפשר לחבר לפלטה הזו? איזה גודל היא (מידות)?
אני שוקל לקנות כזו.
מי זה היה הבחור שקנה פלטה מתכת לחיבור רוטר/משור?
19 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי זה היה הבחור שקנה פלטה מתכת לחיבור רוטר/משור?לפני כמה חודשים מישהו קנה פלטה מתכת לחיבור הרוטר ופרסם את זה בפורום ה"ישן", מי זה היה?
רציתי לדעת איך הסתדר החיבור לשולחן, מאיפה אמרת שקנית את הפלטה? איזה עוד כלים אפשר לחבר לפלטה הזו? איזה גודל היא (מידות)? אני שוקל לקנות כזו. "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
Re: מי זה היה הבחור שקנה פלטה מתכת לחיבור רוטר/משור?אין לי מושג למה אתה מתכוון כי יש פלטות ייעודיות של wolfcraft משתחברים אליהן ראוטר, מסור עגול, ג'יקסו וכד' אך עד כמה שאני יודע הן מגיעות כשולחן עבודה ומחירן בהתאם.
אני שבעתו שבניתי את השולחן לראוטר שלי ניגשתי למכונת CNC ועשיתי פלטה מאלומיניום לראוטר. העלות היתה 100 ש"ח. הפלטה יושבת בתוך מסגרת עם מדרגה. לזה אתה התכוונת?
והמדרגה עליה יושבת הפלטהאגב, מאז הוחלף הראוטר הותאמו חורים אחרים והראוטר החדש יושב על אותה הפלטה.
Re: והמדרגה עליה יושבת הפלטהאיפה עשו לך עבודה קטנה כזאת?
דרום ת"א רח' רבנו חננאלבקטע שבין הרחובות אבולעפיה והרצל
Re: דרום ת"א רח' רבנו חננאליש למקום שם?
יש לי חבר שמחפש בנרות מפעל CNC שיעשה לו דגם קטן במחיר שווה לכל נפש...
שחר, במיוחד בשבילך... חיפשתי ומצאתיבראון, אפילו יש להם אתר
אני הגעתי אליהם במקרה לגמרי, יש באיזור כמה עסקים בתחום ופשוט צריך לטייל בינהם. קח בחשבון שמבחינתם עבודה כזאת היא מאד לא כדאית כי הם צריכים לכוון את המכונה לפי הדרישה שלך בעוד שהמכונות הללו עובדות על סדרות של אלפי פריטים בתכנות אחד... רצוי להגיע בסוף היום או בשישי כי באמצע העבודה אין סיכוי שיתיחסו אליכם. בהצלחה
Re: שחר, במיוחד בשבילך... חיפשתי ומצאתיאינפורמציה יותר מושלמת מזו, אני לא יכול לבקש.
תודה אני פשוט נזכרתי שמישהו בפורום קנה פלטה כזו מוכנה אולי אצל איזה ספק בחיפה או משהו בסביבה ולכן התעניינתי. לפי התמונה שלך, כניראה שאצטרך לעשות כמה פלטות. לרוטר, משור דיסק, וג'קסו. "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
Re: שחר, במיוחד בשבילך... חיפשתי ומצאתיתחשוב טוב אם כדאי לך וכמה זה יהיה שימושי.
התחלתי גם לחשוב על לייצר פלטה כזו למסור עגול אך זה נראה לי מיותר, מעבר לרמת הדיוק שמוטלת בספק. מסור שולחני זה לא יהיה בכל מצב ולפרק את המסור עגול מהפלטה גם לא הכי בריא כל פעם. לג'יקסו יש פלטות כאלה מוכנות ולא נורא יקרות. יהודה ורשבסקי מוכר אותן. יש פלטה שרק מחזיקה את המסור הפוך ויש כזו שהופכת אותו למסור נימה. מה שכן יכול לעזור לך זה המוביל מסור עגול שיאיר פלדמן העלה בשעתו והועתק על ידי ומשמש אותי המון, זה כן אני ממליץ לחום לייצר. פתרון נפלא.
Re: שחר, במיוחד בשבילך... חיפשתי ומצאתיהאמת היא שאני מתלבט על הפלטה למשור עגול בעיקר בגלל שאם אני חותך לוח עץ גדול (כמו זו שחתכתי עכשיו 250 על 120 ס"מ) אז צריך שולחן גדול ומאסיבי כדי שאפשר יהיה לדחוף את הלוח למשור וכדי שהשולחן לא יתהפך.
הפעם מה שעשיתי זה חתכתי עם המשור ודחפתי אותו על כל הלוח וזה לא הכי נוח. אז יש בעיה עם לוחות גדולים (או שיש למישהו הצעה אחרת ונוחה יותר). המשור שולחן יכול להועיל ללוחות קטנים יותר,ככה נראה לי, אני לא ראיתי את המשור בתמונה בפעולה אז סביר להניח שיש לי איזה חור בהשכלה. מה אתם מציעים? איך לחתוך לוח עץ גדול? "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
19 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־3 אורחים | |||||