פרוייקט: שידת מגירות
37 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
למי הידד ??????למי הידד? לתוהים או שמא לטועים.
Re: למי הידד ??????עכשיו ראיתי את היצירה המדהימה שלך יא יאיר, איך מתאים לך לעשות כאלה עבודות עם תחכום שכזה.
עבודה מדהימה, כל הכבוד. "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
עדכון קטןעדכון: השלמתי את 11 המגירות של שידת המגירות, והן מחכות עכשיו לחיבור הפלטה הקידמית, תוך התאמה למיפתח.
למסגרת המגירות השתמשתי בחיבורי למלו (אחד במגירות הנמוכות, שניים בגבוהות, ותודה למושיק על היעוץ). בייצור המגירות עשיתי שימוש אינטנסיבי ביותר במתקן למסור עגול, שכבר הצגתי אותו בהזדמנות קודמת, והוא בעצם תחליף ביתי למסור פנדל. היתרון הגדול הוא שניתן לחתוך חתיכות בדיוק באותו אורך, וכדי לקצר את התהליך ולהגדיל את הדיוק, ניתן גם לחתוך ביחד כל שתי חתיכות של אורך או רוחב. בתמונות: 1. המסילות כפי שהן נראות מלמעלה (לפני שתחובר הפלטה העליונה), שתפוסות בגב השידה ובחזית. 2. המגירות ב"מסדר יציאה". 3. מגירה בהדבקה (אני מתנצל על איכות הצילום! באמצעות ארבע קליבות צינור.
נערך לאחרונה על ידי Yair Feldmann בתאריך 29 אוגוסט 2007, 19:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: עדכון קטן-הזמנת עבודהיאללה יאיר, המוצר נראה לי, תסיים ותגיע אלי לבנות לי אחד כזה. אני יכול לצרף מפה איך להגיע אלי.
Re: מדהים אין מיליםקטנה היריעה מלהכיל את המילים
יתרונו של החובב - ה"מותרות" לטעותזה באמת נעים לקבל מחמאות. תודה.
מה שחשוב בעיניי הוא שפרוייקט כזה - בעצם, כל עבודה יצירתית - כולל המון אפשרויות לחשוב, לאלתר ולבצע. לחשוב על עזרים, לייצר אותם - ולהשתמש בהם. ולא על הכל חייבים לחשוב לבד, כי באינטרנט יש המון-המון חומר בנושא. ולחברי הפורום הזה יש מצבור גדול מאוד של ידע ונכונות לסייע. אבי המנוח היה אומר שאין דבר שהוא כל כך מסובך שאי אפשר לפרק אותו לאלמנטים פשוטים. גם כאן, כשאתה מקדיש מספיק זמן לחשיבה מראש, השמיים הם הגבול. והכי חשוב: לא לחשוש, כי בסך הכל הטכניקה של הניסור, של החיבורים וכו' היא כמעט נטולת הפתעות אם עובדים בצורה מסודרת. נכון, שכאשר אתה עובד בלי תוכנית שמישהו כבר חישב לך את המידות ותכנן את הצעדים, יש יותר אפשרויות לטעות. אז מה? יעלה לי עוד לוח עץ? הלכו כמה שעות עבודה? זה היתרון הגדול בלהיות חובב!
Re: יתרונו של החובב - ה"מותרות" לטעותיאיר, כל הכבוד! נראה ממש מעולה.
מספר שאלות: 1. מה עם ידיות? 2. מתי נראה את המתקן למסור כאן בפורום - בתור בעלים של משור עגול ידני, אני אשמח לראות את הפנדל הביתי פה 3. לי קצת מוזרה העובדה שהמסילות מרחפות, מכייון שלא מדובר בבזבוז מקום (מכיוון שאתה כן משתמש כבר בבלוקים לתמיכה), הייתי מוסיף חתיכת עץ לכל האורך של המסילה, אני יודע שזה לא יעזור ממש לחלוקת המשקל של המגירה, אבל זה יראה יותר טוב (לדעתי) ובנוסף מה שבטוח יוסיף המון ליצבות של כל הקונסטרוקציה (וגם ישמור על המלבניות שמישהו פה היה מודאג לגביה - למרות שלדעתי הפלטות מספיקות לעניין זה)
37 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־7 אורחים | |||||