שלום לכולם
האם למישהו יש כתובת ליצור לוגו להטבעה על עץ,אשמח לקבל
תודה אלי
מלחם עם לוגו
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מלחם עם לוגושלום לכולם
האם למישהו יש כתובת ליצור לוגו להטבעה על עץ,אשמח לקבל תודה אלי
Re: מלחם עם לוגותבדקי עם חברת "לדרמן" במפרץ חיפה. שמעתי שהם מתמחים בכך.
Re: מלחם עם לוגויש בתל אביב חברה שעוסקת בחותמות מכל הסוגים כולל חותמות חמות כפי שאתה מחפש.
שם החברה "ברינר" נדמה לי "ובניו" הם נמצאים ברח' ברזילי 11 , ע"י התחנה המרכזית הישנה. תכנס לגוגל ותרשום "חותמות ברינר " הכנס לאתר שלהם ותמצא טת מבוקשך. אגב הטלפון שם היה 035602991 בתקווה שעדיין נכון. ובהצלחה. אגב באם תקבל הצעת מחיר כדאי לפרסם כאן יש לא מעט גולשים שמחפשים את החותמת הזו. שווה גם להשוות מחירים עם ספקים מחול.
Re: מלחם עם לוגוואם הצאת המחיר גבוהה יותר ממלחם 200W פלוס 100 שח תקנה מלחם ותכין לבד לא מסובך
ואם יש לך גישה לרתכת או לדרמל אפילו קל
Re: מלחם עם לוגוהבעיה היא להכין את הלוגו, לא את המלחם. המלחם זמין בהרבה מקומות .
את הלוגו כדאי להכין בצורה מקצועית שיכבד את בעליו. אני בזמנו הכנתי חותמת שאת הלוגו הכין גרפיקאי, כ"כ הכין את הצילום עבור יצרן הגלופה, שצרב על לוח מתכת את הלוגו ולאחר כל זאת חיבר למלחם. ואז גם עם בעלי המקצוע שעשו לי מחיר מיוחד זה לא עלה בזול כלל ועיקר.
Re: מלחם עם לוגוהכנתי כבר הרבה דברים עדינים עם דרמל ומתכת חותמת לא שונה
אם האדם יודע לעבוד אם דרמל הוא יכול להכין חותמת אין צורך ללכת לאנשים חיצוניים וזה לא משנה אם זה לוגו או כתב הם כולם צורות כאלה ואחרות אני העלתי אופציה אם הוא מיומן עם דרמל וזה לא הרפתקה כפי שאתה מתאר
Re: מלחם עם לוגווואלה אני מוריד את הכובע בפניך, אם תעשה דוגמה נוכל הרבה אנשים בפורום להזמין אצלך בהתאם לתוצאות (עם דרמל). תתחיל עם ״זיגי - נגרות ואומנות בעץ״.
Re: מלחם עם לוגושלך קובץ תמונה עם העיצוב של מה שאתה רוצה (הלוגו כפי שהוא אמור להיות מלל ותמונה ביחד כפי שאתה רוצה ) ואני יכין אחד ויצלם שלבים וישלח לפורום =)
ככה כולם יוכלו להכין לעצמם נראה לי יותר טוב אני סטודנט לעיצוב ככה שלהכין לאנשים דברים כל הזמן במהלך הלימודים לא יהיה לי זמן זו עבודה קלה אבל גוזלת זמן (כמו כל תחביב טוב =) )
Re: מלחם עם לוגואיזה גודל של לוגו יחשב סטנדרטי כמובן כולל סמל וכיתוב?
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||