אורן, אני לא מהאזור, חפש את "אינבוקס" הם קיימים, יבואנים ומשווקים של פירזול לנגרות.
לגבי הורדה ידנית של קנטים, הכי מתאים מבחינת נוחיות ויעילות, להב של מקצוע מושחז היטב-היטב.
מחפש שולחן להדבקת קנטים
16 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: מכונת הקנטים שלי עלתה לי 70 ש"חאורן, אני לא מהאזור, חפש את "אינבוקס" הם קיימים, יבואנים ומשווקים של פירזול לנגרות.
לגבי הורדה ידנית של קנטים, הכי מתאים מבחינת נוחיות ויעילות, להב של מקצוע מושחז היטב-היטב.
Re: מכונת הקנטים שלי עלתה לי 70 ש"חשל חברת וירוטקס.
http://www.virutex.es/productes/?accio=producte&id=107 רכשתי אותו אצל פרג'ון בנתניה. ראיתי כאלו גם באמאזון.
Re: מכונת הקנטים שלי עלתה לי 70 ש"חאלכס, חיפשתי "אינבוקס" בגוגל, דפי זהב ובזק - יש רק שני אינבוקס רלוונטיים: האחד במחניים (עם מספר טלפון שמגיע מיד לפקס) והשני בחולון (מספר טלפון לא מחובר והכתובת בה הייתי).
אם יש לך פרטים נוספים, אודה לך. אני נמצא ברחוב המרכבה בחולון לעיתים קרובות - אבדוק אם אולי פספסתי משהו ואעדכן. צחי, תודה על המידע! הייתי אצל פרג'ון לפחות שלוש פעמים מאז חיפשתי את הטרימר הזה, ואפילו לא חשבתי לשאול (למרות שאני יודע שיש להם היצע מכובד ביותר). בפעם הבאה (אלא אם אמצא את אינבוקס לפני כן או אחליט לרכוש מאמזון).
Re: מחפש שולחן להדבקת קנטיםחברים המון תודות לכם על ההמלצות ובהתאם לכך ירדתי מרכישת שולחן הקנטים מהסיבה שאין לי קומפרסור מתאים (רק 50 ליטר ) ואין לי הרבה פרויקטים המחייבים הדבקות קנטים כמו כן קניתי גליל קנטים 0.6 כמו שהמלצתם והכי חשוב אני הולך לקנות לאשתי מגהץ חדש ואת שלה אקח לקנטים שוב תודה לכם ושבת שלום לכולם
Re: מכונת הקנטים שלי עלתה לי 70 ש"חעוד שאלה חברים האם יש צורך לגהץ את הקנט עם חתיכת בד בין הקנט למגהץ או שניתן להניח את המגהץ ישירות על הקנט .תודה שוב לכולם
Re: מכונת הקנטים שלי עלתה לי 70 ש"חלפני הכל כמובן שתעשה מספר נסיונות לכיוונון מתאים של חום המגהץ.
מאד רצוי לשים משהו בין הקנט למגהץ, חומר שמחליק. הכי מתאים זה ניר סיליקון שמשתמשים בהדבקת פוסטרים על קרטון ביצוע. אם יש באפשרותך לשנורר חתיכה כזו, מה טוב. אם לא, אני חושב שלוח של מדבקות משרדיות יענה לדרישה והצד הסיליקוני כלפי הקנט. בהצלחה!
16 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים | |||||