שולחן יפה ומסיבי, כמה הוא שוקל להערכתך? שמת מחליקי טפלון או משהו דומה?
שווה את ההשקעה הרבה, תתחדש
תמונות יפות
שולחן אוכל מעץ אלון - סוף סוף
33 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: שולחן אוכל מעץ אלון - סוף סוףשולחן יפה ומסיבי, כמה הוא שוקל להערכתך? שמת מחליקי טפלון או משהו דומה?
שווה את ההשקעה הרבה, תתחדש תמונות יפות
Re: שולחן אוכל מעץ אלון - סוף סוףכל הכבוד על הביצוע, שאלה איך פתרת את הבעיה של הנחת דברים חמים על השולחן ?
Re: שולחן אוכל מעץ אלון - סוף סוףעבודה מדהימה כול הכבוד על הביצוע והתיעוד מרשים
Re: שולחן אוכל מעץ אלון - סוף סוף
הוא בהחלט כבד אבל כל חלק בנפרד (שני רגלים, פלטה, קושרת) הוא במשקל סביר. קצת קשה לי להעריך. בהחלט כן, שמתי רגלי טפלון ועכשיו גם אשתי יכולה להזיז אותו די בקלות.
לכה על בסיס שמןאליהו, תוכל בבקשה לפרט באיזה מוצר השתמשת לתגמיר בלכה על בסיס שמן? (דגם, תוצרת) בכל מקרה התוצאה נראית מאוד טובה בתמונות.
Re: לכה על בסיס שמן
לכה פוליאוריטנית שקופה של נירלט http://arc.nirlat.com/product/%D7%9C%D7 ... %A0%D7%98/ אני חייב להגיד שהתלבטתי המון לגבי הגימור וקצת התקשיתי לקבל עזרה. בסופו של דבר, רוב האתרים האמריקאים המליצו ללכת על מה שהם קוראים "poly" כלומר לכה פוליאוריטנית. ראיתי את האריזה שמופיעה בקישור ב60 ש"ח אז אמרתי יאללה, נלך על זה וזהו. ימים יגידו אם עשיתי בחירה נכונה
Re: שולחן אוכל מעץ אלון - סוף סוף
אין לי מושג איך זה יתנהג אם יניחו על זה משהו חם. אבל זה לא משהו שאני חושש ממנו, יש לנו מין מגיני חום כאלו משעם שעליהם בני הבית אמורים להניח סירים. אותי יותר מעניין איך הוא יראה אחרי כמה חודשי התעללות מהילדים שלי שנוהגים לנעוץ בשולחן מזלגות ולשפוך את כל סוגי האוכל והנוזלים לכל עבר.
Re: שולחן אוכל מעץ אלון - סוף סוףלא מניחים סירים חמים על שולחן
זה אף פעם לא מומלץ שולחן יפה תתחדש
Re: שולחן אוכל מעץ אלון - סוף סוףעבודה יפה, ..ישר כוח..!
1- חבל שלא נעזרת בי או בחברי פורום אחרים שברשותינו משור סרט גדול.. 2- העץ מוכלב..(כליבות.. ולא מקולמר- קלמרות..) טענות להפנות לאקדמייה ללשון, או כאן, ליאיר פלדמן..
Re: שולחן אוכל מעץ אלון - סוף סוףעבודה יפה מאוד !!!
וגם התיעוד ברמה שלא נראתה פה הרבה זמן ... נראה שלא התייחסת להתרחבות והתכווצות של רוחב העץ בשינויי לחות. אני מניח שצבעת משני הצדדים זה אמור למזער את הבעייה הזאת. ואל תשכח את חריטת חתימת האומן + תאריך - לדורות הבאים.
33 הודעות
• עמוד 3 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||