זה מה שמצאתי עד כה ב 10 $איך המחיר???
חוץ מזה נפלא כאן בסן דייגו
קליבות צינור
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
קליבות צינורזה מה שמצאתי עד כה ב 10 $איך המחיר???
חוץ מזה נפלא כאן בסן דייגו
Re: קליבות צינורהמחיר טוב. נסה להתרשם מאיכות היציקה, ואם יש לך אפשרות השווה בין קטרי הברגים של זה לאומת ה-PONNY.
אני קונה באינטרנט מן הארץ את ה-PONNY ב-$11, כמובן בתוספת משלוח. נסה בכל זאת למצוא את מה שמכונה "המקורי". תהנה בנכר-אלכס
Re: קליבות צינורשוויצר אחד.
במקום לחפש כילים ולשוטט בשווקים קח את הנכדים ל SEA WORLD. מכל מקום - תהנה.
Re: קליבות צינורפיני ידידי, הנכדים שלי מכירים כבר את ה sea world בעל פה, מה אתה חושב שהם יחכו לי ?
Re: קליבות צינורעזוב אתהכלים, יש מספיק בארץ, ואם אין עושים לבד...
תקח אותם ל MCAS במיראמר זהו אחד הבסיסים הגדולים של המארינס במערב, כל יום חמישי הראשון והשלישי בכל חודש יש ביקור פתוח לציבור התצוגה של המסוקים מטוסי הקרב וכל מה שמסביב מרתקת. אם לא מסתדר אוכל לסדר לך ביקור פרטי, ואם בכל זאת אתה מתעקש על כלים, נצל את ה"בוקסינג דיי" בהצלחה!
דבר הפולניהזיגי,
נו, ככה זה: אתם תעשו שם חיים ואנחנו נסבול כאן בשקט.
Re: דבר הפולניהישראל , בארה"ב אין בוקסינג דיי ...רק בקנדה ובבריטניה.
זיגי תפסיק להוציא לנו את העיניים ...תעשה חיים
Re: קליבות צינורזיגי היי תמשיך לעשות חיים , בקשר לקליבות תיבדוק אים הקוטר הוא לצינור 3/4 אים זה 1/2 לא כל כך טוב ,זיגי בארץ ניתן להשיג קליבות רגילות במחיר הזה נסה לראות כמה עולות קליבות של פוני, חפש כלים שקשה למצוא בארץ .נב בקשר לסיור של דימר אני אחכה עד שתשוב בשלום ולאחר מכן נחליט על תאריך .מיקי
Re: קליבות צינורישראל היינו,
היינו בכל המקומות האטרקטיביים שסן דייגו וסביבתה יכולים להציע. זה ביקור חמישי שלי כאן. התודות נתונות בכל מקרה ותודות לכל החברום שהגיבו
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים | |||||