אני מתכנן לבנות "יחידת גבס" לסלון מלוחות עץ סנדביץ כשהגימור יהיה שפכטל "אמריקאי" לקירות ומעליו צבע אקרילי המשמש לצביעת קירות (המטרה שיראה כמו יחידה עם נישות גבס).
האם לפני השפכטל מומלץ למרוח את הסנדביץ במשהו? (יסוד? שמן? אחר?)
האם לפני שפכטל מומלץ למרוח סנדביץ במשהו?
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
האם לפני שפכטל מומלץ למרוח סנדביץ במשהו?אני מתכנן לבנות "יחידת גבס" לסלון מלוחות עץ סנדביץ כשהגימור יהיה שפכטל "אמריקאי" לקירות ומעליו צבע אקרילי המשמש לצביעת קירות (המטרה שיראה כמו יחידה עם נישות גבס).
האם לפני השפכטל מומלץ למרוח את הסנדביץ במשהו? (יסוד? שמן? אחר?)
Re: האם לפני שפכטל מומלץ למרוח סנדביץ במשהו?אני הייתי ממליץ על שכבה אחת שלי יסוד , לעץ , פוליטרייני\וורניש\...
אבל זה יקשה על התפסות הצבע האקרילי לקירות מעל אחר כך , אצלי בבית עשיתי את זה כך והצבע האקרילי מחזיק מעמד טוב והעקרון להגן על הסנדוייץ מרתיבות שבקיר וברצפה
Re: האם לפני שפכטל מומלץ למרוח סנדביץ במשהו?אם את היסוד לעץ אני מורח בשפכטל, אני לא חושב שתהיה בעיה לאקרילי להתפס לשפכטל ... אבל השאלה אם לא תהיה לשפכטל בעיה להתחבר ליסוד?
אני מתכוון לשפכטל קירות כמו "שפכטל אמריקאי? סליחה על הבורות, אבל מה זה יסוד פוליטרייני\וורניש\... ???
Re: האם לפני שפכטל מומלץ למרוח סנדביץ במשהו?יסוד ולקה בנויים על שרפים טבעיים או סינטטים , השם זה בעצם השרף, אם זה פוליטרייני או אלקידי או אקרילי.
לשפכטל לא תהיה בעיה להיתפס, כיי הוא מכיל דבק ביסודו, וגם יש לך את הבורות הטבעיים של הסנדוויץ שהוא נעגן בהן
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים | |||||